هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فککنم تا یه ماه اوله
منم تا یه ماه اول اصلن سیم کارتو ننداختم تو گوشی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist چزا به من هدیه نداد
-
این پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی تو بشدت بدرد غیبت کردن میخوری
ینی بشینیم تا خود قیامت غیبت کنیم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حااا بدبختی اینجاست من با این فردا نرم بیرون،قهر الانش به جهنم ،چن روز دیگخ با اون یکی دوستم میخوایم بریم بیرون زمین و آسمونو رو سرمون خراب میکنه:)))))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه این کاره جورشه خیلی خوب میشه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@Venus655
................. -
f.nalist مرسی آدم غیرمعتمد مرسی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
هعیی...../
-
نیاز دارم خدا بغلم کنه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد کار کنم پول در بیارم قلم نوری بخرم:/
#از سری آرزو های آکیتو -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سلام
اونا موقع پاک کردن اتفاق میوفته
زیر دستم دستمال کاغذی دارم، ولی وقتی چیزی پاک میکنم اینجوری میشه:/ -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm بهترم شاید
هرچند یهسری مسائل وقتی حتی درحد گذری هم از ذهنم رد میشن واقعا ناراحت کنندهاند
و خب این بهتر بودنه فاطی نویدبخش اومدن رتبههاست
چون احتمالا قراره حسابی حالم گرفته بشهو هر چند ما امید داریم حالت گرفته نشه
ذوق زده بشی و جبرانِ اینهمه مدت حال بد بشه ... -
این نقل قول چه چیز چرتیه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به من نگو چیکار کنم چیکار نکنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه اه اه اه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهش میگفتی وقتی دکتر شدی بلاکش میکنی
-
بهش میگفتی وقتی دکتر شدی بلاکش میکنی
پست 111941 از 147931