هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوه رفت ۱۴۴
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Aqua on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua حوصله ام نمیشه هدفونم از تو کیفم درآرم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Aqua on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua آره
فکر کنم باید اینو قبل از اینکه بهم راه حل پیشنهاد بدی میگفتم
ببخشید -
تعریف از خود نباشه معروف به صبوریم تو فامیل
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
جنیننننننننننننننننننننننبدحصنصپصثیجژثصثثص -
واقعا جنین از ریاضی هم چرت تره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج بنظر آسون میاد...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج هی هی هی...:/
-
جنین چاقویی در قلب من
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
داداش؟؟؟؟؟؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی داره نون و ماستشو میخوره چیکارش دارین الان:/
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج حرفم پس میگیرم پس
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
بخدا قابلیت اینو دارم کتکت بزنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج حرفم پس گرفتم:/
حالا جدی جنین درباره چیه؟ -
اگه جنین رو بیافتم کل بسته مقدمات و اسکلتی رو میافتم یعنی هم آناتومی و هم بافت میشه 6 واحد🫠
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Aqua on ۲۷ دی ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua آقااا
144461/154770