هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج هرچیزی اندازه داره از حد بگذره به خودش آسیب میزنی اگه بحث دلسوزیه باید آیندش رو درنظر داشت حتی اون ویژگی خوبم زیاد به روش بیاری نتیجه عکس میده
-
من در این سالها احساساتی را فهم، تجربه و در خود حمل میکنم که توان بیانشان را ندارم. ذهنیتی نسبت به مفاهیم و پدیدهها در من است که نمیتوانم همهاش را بگویم و بنویسم. من برای بیان حس و درکم نسبت به پیرامون کلمه کم میآورم.
-
همین!؟
خیلی شتاب ش بیشتر از چیزی که فکر می کردم شد که
دوباره و دوباره
اره دیگه
یا بزن زیر همه چی به قول استاد اینقدر جرعت نداری شیرینی ه رو بخوری بری کنار بری پی راحتی
و...
یا انقدر جنم نداری بمونی تا اخر
یک ناخنک به اون شیرینی ه چه فایده داره!؟
باید زندگی ش کنی می فهمی!؟
دیگه هرچقدر برعکس تصورت باشه هرچقدر فعلا نیاز به صبر باشه هرچقدر وحشتناک باشه هرچقدر اسایش و ارمشت و ازت بگیرهولی اگر بلد باشی زندگیش کنی
درد میکشی لذت می بری️
-
اره هی میگذره
مثل جواد عزتی
اون سکانس پلی میشه چقدر وحشناک بووود
از فیزیک اولش مگه همین نبود!؟
وحشتناک ترش اومد. فقط فرقش این اون یکی انتظار اومدن شو داشتی که زندگیش کنی و لذت داره
اما وحشتناک تره
از شیمی
عملیش فعلا راحت تز از فیزیک اما حساس تر از فیزیک
توری ش وقتگیر تر پیچیده تر از فیزیک
بابا هر هفته اماده اون همه سوال و مسئله بودن هم زمان دوتا آزمایشگاه باید تسلط داشت
گزارش اماده کردم هوفففففففف
حتما وحشتناک تر از اینا در پیش داریم که انقدر اروم باهامون برخورد می کنن که اینکه چیزی نیست
فقط استاد وقتی فهمید تکی یا نهایت دوتای گزارش می نویسیم گفت گروهی مینوشتید راحت تره
بعله درسته ولی نمیشه روزها هفته تقریبا پر هستیم کلاس و درس ها دیگه بعدم یکی هم گروه خوابگاه ی نیست.
میره خونشون دیگه. -
دوباره جمعه ها میان ترم
من فیزیک 2 رو کجا دلم بزارم️
جواب یک سوالش از یک صفحه فراتر
بعد میگم استاد همه اینا رو بایو براتون بنویسیم؟
استاد
اره دیگه برای چی دارم اینجا درس میدم
بعله
اونم باید بریم کتاب و بخونیم تا درس بفهمیم
چند تا سوال سنگین
فصل تموم دوباره فصل بعدی
هعی
تمرین ها فیزیکم مونده
اون وقت من تا حالا چی خوندم
جاست ریاضی
فقطم می خوام فعلا ریاضی بخونم
همون ریاضی 2 کافی فعلا تا روشن شم️