هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط Maaah انجام شده
Michael Vey آرهههههه، راست میگی شاید علتش اینه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
آبجیم چند سال پیش با مقنعه عکس گرفته بود(مدرسه شون گرفت)
دوتایی یه ساعت به عکسا میخندیدیم -
Aqua چی بگم :>
هعییی
ولی اره باید با اون دوتا دوست تر شم
با یکیشون خوبم با اونیکی زیاد حرف نزدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
razie_ فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خونreplied to Blue28 on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط razie_ انجام شده
-
الان استفن و بازپرس هم خوشحالن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito هه
حالا انگار همین یکی به چه دردم میخوره
-
Michael Vey حالا ناراحت نباش که، عین مریم توام خوشحال باش
بیخیال بابا دو هفته بعد اصلا به وضعیت الانت میخندی
آره با اونا دوست شو -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 من که میدونم آخرش عکس با مقنعه ات تو یکی از همین روزا لو میره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاشق این دوستمم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته منم متقابلن ری اکشن میپم به عکساش
-
Aqua هعیی
ذوق دارم برا فردا
ولی خب.. چی بگم والا -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Aqua on ۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua آخی
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito یه عکس جشن تکلیف داره خواهرم رو میزشه هر سری میرم اداشو در میارم
والا من با بابام از اینکارا زیاد میکنم
-
چ جالب اتاق روبه رویی با باند اهنگ گذاشته
-
تقصیر خودشم هست البته، این عکسا چیه میگرفته
114532/154770