هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
تجهیرات داغون
آدما داغون ترتجهیزات اوکین
یه سری بچه ها دو تا مقاله میخونن دو تا سوال درست جواب میدن دیگه فاز محقق بودن شون شروع میشه و فکر میکنن الان نوبل با پست میاد در خونه شون
و درسته تو آزمایش انجام دادن اشتباه پیش میاد ولی اینا توجه نمیکنن دستور عمل چیه اصلا -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا دیگه این بحث رو ادامه نمیدم
خدافظ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب بخیر
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی ن مدل دقیقش خواستم
مثلا ی اسم خارجی باکلاسنه بابا اونجوری نمیخواد عزیزم🩵
-
خداروشکر که ادامه نمیدین
به من ربطی نداره ولی دیگه تو فضای عمومی جلوه قشنگی نداره -
عام
ی چی بگم دعوا میشه ️ -
Succinate هعی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
آها -
کلا گذاشتن اسکرین از چت اینجا یکمی درست نیست..
بقیش ب ما چه️ -
@Sally ببین یه موقع هایی آدما اعصاب ندارن
ممکنه از کوچکترین مخالفت،حرف،رفتار یا هر چیز کوچیکی ایراد بگیرن
فقط نباید هر دو طرف بعدش دیگه بهش دامن بزنن -
ما رو بیخیال شدی واسه کی مردی
-
تو به کتفت بگیر و رد شو تا بقیه با قابلیت هایی که داری آشنا بشن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
هعی....
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
آهارو اعصابم میرن شدید
یادمه یه سری میخواستم نمومه خون تو لام لود کنم یکی گفت نهه تو نباید بکنی یا من یا فلانی
گفتم خب بلدم
اصلا نذاشت طرف دست بزنم به وسایل و خودشون هم انجام نمیدادن
دعوام شد وسط آزمایشگاه -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
خب هیچکی پیاما رو از اول نمیخونه ببینه حق با کیه یه جور رفتار میکنه انگار...
من اصلا چیزی نگفتم هر سری اینطوری ریپلای میزنه...
بعدشم انفالوم کرد ترک روم زد چطور میتونستم خصوصی حلش کنیم ؟ -
f.nalist من دیگه هیچی برا گفتن ندارم تو این مورد
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه هم نمیخوام ادامه بدم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
فقط خواستم بگم موفق شدی گند بزنی تو روز خوبم و ذوقی که برای دوبله داشتم بعد این همه سال به اروزم رسیده بودم هعییییی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
یا علی چقدر جدی
من فکر کردم این رفتارا دیگه ته تهش کلاس ششم تموم میشه نگو هنوز ادامه داره
11501/135904