هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Younesam اف سی و پنج بود با خلبان اومدن زدن برگشتن
-
Younesam نیمدونم دیگه چیزی بود که من شنیدم
-
یه روزی ترس اینو داشتم که نکنه یه روزی بیاد هیشکی نباشه کنارم ولی الان معمولا انتخابی اینه که کسی نباشه
عاشق شدن خوبه
به قول مهدیه خانوم به چیزی جز آدما هم باید عشق ورزید که خب خیلی چیزا هستن که من بهشون عشق میورزم
ولی در مورد آدما
عاشق آدما شدن رو هممون تجربه کردیم
پدر، مادر، خواهر، برادر،رفیق، و... تموم آدمایی که صادقانه بهشون عشق میدیم و عشق میگیریم
ولی درمورد عشق هایی که نسبت به یه جنس مخالف غریبهس، این نوع عشق رو که من تجربه نکردم ولی خب تا الان هم با تموم حال کردنم با تنهاییام جلوشو نگرفتم (در این مورد اینم اضافه کنم که بنظر خودم هنوز دهنم بوی شیر میده)
این نوع عشق همون قدر که دلچسبه، همون قدر هم ترسناکه
چه حس های بی سر و تهی که اسمشون رو عشق گذاشتم و بخاطرشون درد و زجر بی پایان کشیدم
ولی خب به قول اون دیالوگه:
«به جای انتظار واسه اومدن باید رفتنو بلد شد، وقتی رفتنو بلد باشی دیگه مهم نیست تو چه جغرافیایی باشی، کمتر قلبت سنگینی میکنه»
.
ته تموم حماقت هام بازم این مورد خوب بود که همیشه من رفتم حتی اگه شروع کننده نبودم
چون یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عاشق شدن خوبه
به قول مهدیه خانوم به چیزی جز آدما هم باید عشق ورزید که خب خیلی چیزا هستن که من بهشون عشق میورزمآفرین
️
-
@f-nalist آقالویی کیه؟
جریان چیه؟؟؟ -
Maaah SaveClip.App_AQOybFuKU7asfoCn64zubTZo9gFdpHrnyHDqfdT6B3JO8SNvfOFxyFUX_sxhBnamtTSWfCjOA5p7HZuOjhskD1mP.mp4
Akito کلاوس کرولاینو داره میبره توکیوBlue28 به به
خوشم اومد ازش -
بچه ها تهران همه خواب!؟
-
ولی اخرش نفهمیدیم آسیبی زده یا نه
هیچکس نمیگه -
ولی اخرش نفهمیدیم آسیبی زده یا نه
هیچکس نمیگه@Masoumeh-sh
گفتن در دست برسی ه -
jahad_121 انقدری خواب که اصلا ده دقیقه پیش فهمیدم جریان چیه
-
jahad_121 اوکی