هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
._.Zahra.K بعد چطوری میخوای سر جلسه کنکور چند ساعت ازمون بدی ؟
-
عطار
آره کم کم باید عادت کنم
گوشی رو هم باید کلا حذفش کنم یا یه کاریش کنم چون همش دستمه._.Zahra.K جمعش کن بره
اگرم دیدی بازم میری سرش
ریسیت فکتوریش کن بزار توی جعبه بده خونوادت -
._.Zahra.K جمعش کن بره
اگرم دیدی بازم میری سرش
ریسیت فکتوریش کن بزار توی جعبه بده خونوادت -
wandering
مرسیی آره موزیک خوبه
من اگه یه قسمت ببینم تا یه هفته بعد همش ذهنم درگیرشه._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من اگه یه قسمت ببینم تا یه هفته بعد همش ذهنم درگیرشه
پس اصلا و ابدااا نبین
منم همینم و کم سر این وقت از دست ندادم -
._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منم خودم کمالگرام و حسمیکنم سرعتو ببرم بالا کیفیتم کم میشه سر امتحان یادم نمیاد(بدترین ترسم سر دینی)
میخواستم یه دور قشنگ و کامل بخونم و یه روز قبلشو کامل اختصاص بدم به مرور درس به درس و نمونه سوال و آزمون و اینارو بنویسم وقتی دارم حل میکنماگه فکر میکنی میرسی خوبه اینجوری هم
فقط حواست باشه زمانت رو برای هر درس درست تقسیم کنی و نزاری بیشتر از اون طول بکشه
میتونی اول کار حساب کنی که برای هر درس با توجه به حجش چقدر زمان بزاری میرسی همه همشون رو بخونی و مهم تر از اون برای مرور و نمونه سوال هم وقت کم نمیاری
اینجوری باعث میشه یکمی هم شده جلو کمال گرای گرفته بشه
مثلا میدونی برای این درس بیشتر از این وقت ندارم و هر طور شده تو همون تایم باید تمومش کنم -
عطار
تنها چیزی که برا من جواب میده احتمالا همین باشه._.Zahra.K کمالگرا هم نباش
مثلا یه مبحث درنظر بگیر که حدودا ۲ ۳ ساعت طول میکشه
خودتو اماده کن بشین بخونش ساعت هم کنارت نزار که بخوای نگاه کنی
و خودتو ملزم بدون تا تمومش نکردی بلند نشی -
._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من اگه یه قسمت ببینم تا یه هفته بعد همش ذهنم درگیرشه
پس اصلا و ابدااا نبین
منم همینم و کم سر این وقت از دست ندادم -
wandering
اهاا
مرسی -
._.Zahra.K کمالگرا هم نباش
مثلا یه مبحث درنظر بگیر که حدودا ۲ ۳ ساعت طول میکشه
خودتو اماده کن بشین بخونش ساعت هم کنارت نزار که بخوای نگاه کنی
و خودتو ملزم بدون تا تمومش نکردی بلند نشی -
عطار
مرسیی
ببخشید میپرسم کاربر جدید هستی؟._.Zahra.K شما جدید حساب کن
-
Maaah اینا رو قبول دارم
من تو شرایطی بی نهایت بدترمچطور بگم من با صدای اهنگ حواسم و پرت می کنم از سر و صدا هاشون و بلند بلند حرف زدن ها و خندین هاشون
بزارید این طور بگم یک دعوا پر سر و صدا رو شما فرض کنید
حالا همون تن صدا ها فکر کنید تو رفتار های عادی و حرف زدن هذ معمولی شون هست
و به شدت بی ادبانه و..چرت و پرت گفتن همش با گوشی حرف زدن و تو اینستا بودن بدون هندسفری بلند بلند فیلم دیدن و.. این چیزا
قبول کنید اینا حق نیست
من اصلا درس نخونم باید بتونم تو محیط اروم نخواستم محیط عادی استراحت کنم؟من به حای رسیدم با سر و صدا و چیزای معمولی درس می خونم یا دیگه خودم اهنگ می زارم که حواسم پرت حرف زدن هاشون نشه اما اونا بر این باورن که رفتار اونا درسته و عادی و من تو اتاق نباید اعتراض کنم و...
بگذریم
بعد رشته هاشون یک چیزا دیگه است دقه دقه هاشون برای همین مشلوغ درس این چیزا نیستنjahad_121 چی بگم بخدا، دقیقا این چیزایی که گفتی رو منم دارم 🥲 ولی خب از همون اول میدونستم اینجا خوابگاهه دیگه، باید بسازم
-
wandering
منم خیلی این مدت وقتمو سر این از دست دادم
مخصوصا اینکه میرفتم توی تیک تاک یا یوتیوب و یه کلیپی چیزی از یه فیلمی میدیدم دیگه....._.Zahra.K منم همینطور منم همینطور 🥲
-
._.Zahra.K منم همینطور منم همینطور 🥲
-
من چندین ماه بود یوتیوب نمیرفتم
الان چند روزه دوباره رفتم و خیلی پشیمونممن تو اون زمانی که نمیرفتم سمتش خیلی عالیی بود
اصلانم سخت نبود
حتی یادم رفته بود همچین چیزی هست
یدفعه ای کلا گذاشته بودم کنار و راحت بودم
... -
jahad_121 چی بگم بخدا، دقیقا این چیزایی که گفتی رو منم دارم 🥲 ولی خب از همون اول میدونستم اینجا خوابگاهه دیگه، باید بسازم