هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248 آب شدم قشنگ، بعد حالا یه چیزی گفتم که الان حاضرم برم انصراف بدم تا اینکه یکشنبه باهاش چشم تو چشم شم 🥲🥲🥲
-
هر کانالی رو باز میکنی
میخواد بهت سیگنال خرید و فروش ارز بده -
قبلا بجای اینا، کانالای انگیزشی و روانشناسی زرد و امیدواری دادنای الکی و بیخود بود....
-
بعد از این احتمالا آموزش هوش مصنوعی بیشتر بشه
-
jahad_121
کنار اومدن با بقیه
یه چیز غیر ممکنه
به هر حال اختلاف داخل این محیطا بدیهیه
با دوستاتم هم اتاق بشی بازم اختلاف هست
از موقعیت جغرافیایی متفاوت
قطب و فرهنگ و قومیت متفاوت و...
زیاد راحت نیست@Pr.Gh.ir درسته
اما باز بودن با ادم ها با شعور و درک و فهم بهترخیلی بهتر و حداقل بودن با کسی ها که رشته ها شون مهم و سخت باشه
من متاسفانه با کسا که اختلاف دارم به جز فرهنگ و ادب و.. اینا شون اینا رشتون هاشون زیر شاخه ها هنر و مثل رشته من نیست برای همین وقت ازادشون بیشتر و کلا سر و صدا می کنند و دنیال جیزای دیگه این تا مشغول درسبودن با حداقل ادم ها هم فکر و دنبال درس بهتر.
-
._.Zahra.K برا خودمم سواله
بستگی به خود ادم هم داره
اگه زیاد وسواسی و کامل گرا نباشی
یه پارگراف رو که میخونی گیر نکنی زیاد روش
و سریع باشی
شاید بشه
یسری پاراگراف ها هم هست که نیاز به این کار نیست.. یعنی چیزی برا گفتن ندارن که بخوای این مراحلو براش طی کنیمن خودم خیلی زیاد کمالگرام ولی فکر میکنم نوشتن فکر خوبی باشه برای یادگیری بهتر برای همین میهوام این روشو امتحان کنم
ولی با وسواس کمتر و سرعت بیشترwandering
منم خودم کمالگرام و حسمیکنم سرعتو ببرم بالا کیفیتم کم میشه سر امتحان یادم نمیاد(بدترین ترسم سر دینی)
میخواستم یه دور قشنگ و کامل بخونم و یه روز قبلشو کامل اختصاص بدم به مرور درس به درس و نمونه سوال و آزمون و اینارو بنویسم وقتی دارم حل میکنم -
._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تایم استراحت بین درسام رو چیکار کنم؟
بخشیش واقعا استراحت کنید
یکم دراز بکشید
چشماتون رو ببندید و ریلکس کنید+ موسیقی مورد علاقه
(خیلی لازمه!)و اگه وقت اضافه تر هم داشتید
میتونید کتاب بخونید
پادکست گوش بدید✓ (یچیز مفید / میتونه فان باشه/ یا در هر زمینه ای که بهش علاقه دارید )
اگه زیاد حواستون پرت نمیشه یه قسمت فیلم/انیمه ببینید
پیاده روی هم خیلی خوبه -
wandering
مرسیی آره موزیک خوبه
من اگه یه قسمت ببینم تا یه هفته بعد همش ذهنم درگیرشه._.Zahra.K
ساعت مطالعه ات رو برسون به ۳ ساعت
بعد بینش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کن
البته فقط یه نظره -
._.Zahra.K
ساعت مطالعه ات رو برسون به ۳ ساعت
بعد بینش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کن
البته فقط یه نظره -
jahad_121
ما خیلی اوکیایم با هم ولی هیچکدوممون داخل اتاق درس نمیخونیم، من همیشه میرم سالنمطالعه (اونجام ساکت نیست ولی خب). اگه کسی بخواد بخوابه بقیه همون روند قبلو دارن من خودم گوشگیر میزارم پتومم میکشم رو سرم. فقط در صورتی برق خاموش میشه که از ۶ نفر حداقل ۴ نفر بخوان بخوابن. من خودم ایرپاد میزارم ولی هستن تو اتاق اکسپلور رو با صدای بلند میبینن ولی خوابگاه همینه دیگه همهجا همینهMaaah اینا رو قبول دارم
من تو شرایطی بی نهایت بدترمچطور بگم من با صدای اهنگ حواسم و پرت می کنم از سر و صدا هاشون و بلند بلند حرف زدن ها و خندین هاشون
بزارید این طور بگم یک دعوا پر سر و صدا رو شما فرض کنید
حالا همون تن صدا ها فکر کنید تو رفتار های عادی و حرف زدن هذ معمولی شون هست
و به شدت بی ادبانه و..چرت و پرت گفتن همش با گوشی حرف زدن و تو اینستا بودن بدون هندسفری بلند بلند فیلم دیدن و.. این چیزا
قبول کنید اینا حق نیست
من اصلا درس نخونم باید بتونم تو محیط اروم نخواستم محیط عادی استراحت کنم؟من به حای رسیدم با سر و صدا و چیزای معمولی درس می خونم یا دیگه خودم اهنگ می زارم که حواسم پرت حرف زدن هاشون نشه اما اونا بر این باورن که رفتار اونا درسته و عادی و من تو اتاق نباید اعتراض کنم و...
بگذریم
بعد رشته هاشون یک چیزا دیگه است دقه دقه هاشون برای همین مشلوغ درس این چیزا نیستن -
عطار
یعنی سه ساعت پشت سر هم؟
اصلا نمیتونم
من بیشتر یک ساعت که میشه همش چشمم به ساعته که کی تموم میشه این پارت
قبلا که سر ۴۵ دقیقه مغزم میگفت بسه الان باز پیشرفت کرده شده یک ساعت._.Zahra.K
خب یه روزه که نمیشه ۳ ساعت بخونی اروم اروم زیاد کن
البته خودم کلا ۳ ساعت میخوندما
یعنی نشد نداره
بعد یکی دو روز عادت میکنی
بین مطالعه ات سر گوشی اینا نرو -
عطار
من الان هر یک ساعت یه ربع اگه بیشتر نشه._.Zahra.K بعد چطوری میخوای سر جلسه کنکور چند ساعت ازمون بدی ؟
-
._.Zahra.K
خب یه روزه که نمیشه ۳ ساعت بخونی اروم اروم زیاد کن
البته خودم کلا ۳ ساعت میخوندما
یعنی نشد نداره
بعد یکی دو روز عادت میکنی
بین مطالعه ات سر گوشی اینا نرو -
wandering
منم خودم کمالگرام و حسمیکنم سرعتو ببرم بالا کیفیتم کم میشه سر امتحان یادم نمیاد(بدترین ترسم سر دینی)
میخواستم یه دور قشنگ و کامل بخونم و یه روز قبلشو کامل اختصاص بدم به مرور درس به درس و نمونه سوال و آزمون و اینارو بنویسم وقتی دارم حل میکنم._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میخواستم یه دور قشنگ و کامل بخونم و یه روز قبلشو کامل اختصاص بدم به مرور درس به درس و نمونه سوال و آزمون و اینارو بنویسم وقتی دارم حل میکنماگه فکر میکنی میرسی خوبه اینجوری هم
فقط حواست باشه زمانت رو برای هر درس درست تقسیم کنی و نزاری بیشتر از اون طول بکشه
میتونی اول کار حساب کنی که برای هر درس با توجه به حجش چقدر زمان بزاری میرسی همه همشون رو بخونی و مهم تر از اون برای مرور و نمونه سوال هم وقت کم نمیاری
اینجوری باعث میشه یکمی هم شده جلو کمال گرای گرفته بشه
مثلا میدونی برای این درس بیشتر از این وقت ندارم و هر طور شده تو همون تایم باید تمومش کنم -
منم متاسفانه دیگه نمی تونم کل تایمم تو دانشگاه باشم و شب برای خواب بیام اتاق
و بمونم کتابخونه دانشگاه
روز ها به شدت خسته می شم
باید حداقل چند ساعتی حالت خوابیده درس ها مو بخونم پاهام درد می گیرند خیلی راه می رمتو کتابخونه هم مشکلات خودش داره اینجا هوا ش گرمه سیسیتم ها سرمایش روشن نییت جمعیت زیادن اکسیژن کم میاد بعد ادم زود خوابش میگیره و..
به نظرم کنار ادم ها درست بدون خیلی تاثیر داره
چون قطعا زندگی کردن با افرادی که اصلا طرز فکر و زندگی و فرهنگ شون با ادم فرق داشته باشه اذیت کنند است