هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
گلعذاران از گلستان میرسند
️️️️️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
نه بدون شوخی یه جوری خودم رو میکشم فک کنن واقعا حواسم نبوده افتادم زمین
چون خودکشی برای کنکور ضایع است -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _MILAD_ on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آها مرسی که گوشزد کردید
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
هعی جهاد هعی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 هعییی...
درک نمکنم هیچ جوره بنظرم انسان هررراتفاقی هم براش بیفته همچین کاری نباید بکنه
-
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آزاد چی؟!
پس چرا بعضیا امسال تونستن؟!
بعضیا توسنتن یعنی جریمه ندادن ؟ اگر آزاد باشی و شهریه پرداز فکر کنم میشه دیگه تعهد نداری اینا تعهد دارن دولتیا
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ب مامانم گفته بود دفه بعدی که اومدی زهرا رو هم بیار
ولی دفه بعدی من رفتم سر قبرش
خیلییییییی اون دوران افتضاح بود
من همین الانم گریه م گرفت
فقط ی پسر بود
الان دیگ خانوادش ب جز ی دختر بچه ای ندارن
البته اگ بخوان هم بچه دار بشن..هرگلی بوی خودشو داره ...عین بچه ها
-
هویججج بخند
️️️️
نگا جهاد چقدر وضعش خوبه
شاید اومدی شیرازی بستنی فالوده شیرازی جهادو خوردییی هااانصیب هرکسی نمیشه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اینا تودلی بودن به خوانواده که نمیتونم از بزنم استیر میگیرن گفتم اینجا یکمی غر بزنم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این صحنه هیچ وقت یادم نمیره بچه که بودیم بارون که میزد
پلاستیک سرمون میکردیم مثلا چترمون بودمیرفتیم زیر بارون
-
هویججج
سارا خانم
هنوز کامل مشخص نیست
شاید همین تراز های کم هم ترازی چیزی شد
و رتبه خوبی داد
فعلا خودتون ناراحت نکنید
صبر کنید ان شاء الله بهترین و هرچی که خوبه رقم می خوره براتون شما تلاشتون رو کردید -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 واقعا چرا؟ درک نمکنم هرررچه که شده باشه هرررچیزی شده باشه بازم نمیتانم همچی کارایی ره درک کنم
-
بابونــــهreplied to Zahra2020 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 چه وحشتناک
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
نه من به کسی یا چیزی آسیب نمیزنم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی جوری خودشو آتیش زده بود خونه رو بازسازی کردن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
نه ناناعت نباش به مرگ طبیعی میمرم در اثر جاذبه زمین -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیا برو
این چ حرفیه
مگ زندگی فقط تو ی رشته خلاصه شده
ناراحتی عیبی نداره
ولی اینو نگو
باز یاد دوست بچگیام افتادم (:
اشک تو چشام جمع شد
هعی روزگار
پست 115061 از 147403