هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
سلام جهاد -
@Sally سلام
-
️️️
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من انقدر بیش فعالم که باشگاه دو سانس میمونم ۷ تا ۱۰
-
JuDi
قضیه چیه؟! -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاااااااااااام
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آبمیوه ها هم طعم شربت سرماخوردگی میدن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to نقطه on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه میشه یادم بندازی یچیزو برات بفرستم؟=)
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek میتونی نمونه بفرستی منظورتو دقیقتر متوجه شم؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنها حالی که دارم، حال هیچ کاری نکردن دارم.
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
تا ۱۲ فیکس جمع میکنم کارمو ....قسم میخورم 🥲
#تودلی -
کسی اینجا ادیتور هست ؟
از این کلیپا هست متن به ویدیو اضافه میکنی
برای کار حرفه ای و خفن میخوام ، نه مثل ویدیو شو متن ساده
از این کلیپا که بصورت حرفه این ؟!؟ اپ معرفی کنید -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
((((((:
-
Gharibe Gomnamreplied to mr.vinyzo on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
اون اختلاف طبقاتی هم تو ایران خیلی بیشتراز قبل شده ولی نه هنوز به اندازهی همون خود کره که این فیلم رو ساختن
یکی از معلمام میگفت نگران نباشین چندسال بعد ماهم مثل همونا میشیم -
چقدر بی نقص نوشتم
پست 143761 از 146715