هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه روز صبح که بارون هم بباره راه مدرسه رو با گوشی و هنزفری و نون سنگک و خامه عسلی طی میکنم
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برهای زوزه کشید و دل گرگم ترکید
وسط خنده شدن بغض بزرگم ترکید -
@AmirBarsam الابا وضعش خیلی خرابتر ازونه ک حالا حالاها روال شه
کجا سرکار میری امیرنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 آره باز چند روز پیش مصدوم شده بود
داروخونه میرم -
Kosar A003 آره باز چند روز پیش مصدوم شده بود
داروخونه میرمنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam شوخی نکن
من شغل دومم داروخونس🦭
نمیدونم کدوم استانی اگ نزدیک باشی میتونم ب دکتر بگم یا بپرسم ی دکتر اوکی پیشنهاد بده برات اوکی کنه -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دنیای این روزای من هم قد تن پوشم شده
انقدر دورم از تو که دنیا فراموشم شده
دنیای این روزای درگیر تنهایی شده
تنها مدارا میکنیم، دنیا عجب جایی شده -
@AmirBarsam شوخی نکن
من شغل دومم داروخونس🦭
نمیدونم کدوم استانی اگ نزدیک باشی میتونم ب دکتر بگم یا بپرسم ی دکتر اوکی پیشنهاد بده برات اوکی کنهنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
منم که نمیخوام اینو به عنوان شغل اولم در نظر بگیرم
چون تموم پادوئی هاش برا تکنسینه سودش برا دکتر و مسئول فنی
مثلا یکشنبه هفته قبلی دکترمون رفت مسافرت فرداش بازرس اومد زنگ زد بهش گفت حتما باید مسئول فنی داشته باشید و از روز سه شنبه تو هر شیفت مسئول فنی میفرستاد که طرف 4 ساعت بیاد فقط نسخه ها رو تحویل مریض بده، چند برابر منم پول بگیره
من امسال هم وضعیتم اونقدر اوکی نیست از لحاظ دانشگاه و کنکور و فعلا داروخونه رو ادامه میدم به عنوان کمک خرج
اصفهانم، شهرستان مبارکه، شهر دیزیچه
حالا با یه چند نفری حرف زدم که برم جای بهتر
باید ببینم چی میشه -
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بچه ها حاملهس ، یکیشونم تازه عقد کرده ، دوست صمیمی هم هستن
دهنمونو سرویس کردن -
Hako خلسه همون بود که میگفت من به اتفاقات اخیر واکنش نشون نمیدو چون هنرم میره زیر سوال بعد بخاطر ویو گرفتن تو چنل یوتیوبش با لباس دخترونه میاد جلو دوربین