هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
هعی...
-
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate ... با چ نوع میکروسکوپی گرفتین
میشه دقیق مدلش رو بگید ؟!میکروسکوپ نوری عزیزم🩵
با الکترونیم کار کردین ؟ اصلا میذارن ؟ پیدا میشه ؟ میگفتن کلا نیست
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _MILAD_ on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
با الکترونیم کار کردین ؟ اصلا میذارن ؟ پیدا میشه ؟ میگفتن کلا نیست
الکترونی تو پژوهکشده مون برای بچه های ارشد و دکتری هست به ما اجازه نمیدن
در واقع فکر نکنم خیلی نیاز شه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
به گروه تالیف کتاب درسیمون هم فکر نکنم اجازه بدن چون از رفرنس خارجی برداشتن -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
به گروه تالیف کتاب درسیمون هم فکر نکنم اجازه بدن چون از رفرنس خارجی برداشتنچون کلا تجهیزات خیلی گرونیه
میکروسکوپ نوری ساده هم خیلی زود خراب و کثیف میشه چون متاسفانه من خیلیا رو می بینم ترم شون بالاتره ولی هنوز یه میکروسکوپ ساده رو بلد نیستن تنظیم کنن میزنن خراب میکنن! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
طبیعتا طبیعیه اوایلش نشه تنظیم کرد یا سلول هدف رو پیدا کرد سخته
ولی بهشون هم روش درست رو میگی توجه نمی کنن کار خودشو ادامه بده
افرین ایوری برو ببینم چطور میکروسکوپ رو تنظیم میکنی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
تجهیرات داغون
آدما داغون تر -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نکته :توی میکروسکوپ نوری عکسا رنگی دیده میشن
توی میکروسکوپ الکترونی سیاه سفید
Zahra2020 بیا دخترم
ببخشید سانی️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
چرا به دوستت میگی بیشعور ؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ن مدل دقیقش خواستم
مثلا ی اسم خارجی باکلاس -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
آها ️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
آقا من یکمی دارم شورش رو در میارم برم بخوابم خدااااافظ
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آره مثلا میکروسکوپ مدل لاینکنباخزخازختبکتبرکتل ی همچین چیزی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
آها این لفظ رایج بین دوستای صمیمی م هست -
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من صمیمیتی با شما ندارم
شب خوش -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خب پس من چرا من به دوستای صمیم گفتم احمق مریم یه دعوا بزرگ راه انداخت؟
11481/138414