هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito عذاب وجدان چی؟
درس خوندی دانشگاه خوب قبول شدی، الانم پُزشو بده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad.20 on ۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
احساس کردم اون حس غیرت به دانشگاه در شما فعال شد
نه بابا اصلااا
فقط برای شوخی بودان شاالله منشن کنید گوش میدم حتماا
لطف میکنید
-
Akito نه نه، بگو لطفن
ببین منم میام میگم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _..Parisa_ on ۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_..Parisa_ خب خداروشکر احساس حسرت نکردید..
-
Blue28 اره
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از دخترا ۹۹ درصدشون خوابگاهی نبودن.انگشت شمار بودن از شهرای دیگه.ینفر شیرازی ینفر مشهدی سه نفرم تهرانی.اکثرن من با دوستام صحبت کزدم وضعیتشون مثل من بوده.ینی خونوادشون نذاشتن برن شهر دیگه..
-
Maaah وای بیچاره شدیم از ما همون جلسه که درس میده آخرش میپرسه واقعا چه توقعی از ما داره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برعکس پسرا ۸۰ درصدشون خوابگاهین
-
Akito از جانب من خیالت راحت، دانشگامونو خیلی میدوستم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah تعریف که کردم
بیشتر از اینم چیزی برای تعریف نیست
ولی چشم
برای آهنگه هم منشنتون میکنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah خداروشکر
-
هعیی دنیا
-
Akito آره
خیلی حساس نباشین -
فردا یه کلاس دارم کلا ۲ تا ۴، بیوشیمی
فردا شبم برم پیش ترم سهایها
سهشنبهم ۴ ساعت عمومی دارم و تموم
آخرهفتهم بشینم درسامو خوب بخونم -
-
از لحاظ روحی دلم میخواد محفل دوباره پخش شه کل کل های استاد حسنین و استاد شاکرنژاد و ببینم
-
حرف که میزنم با ترمبالاییهامون هِی میگن بابا بیخیال استاد فلانی نمیندازه، همه رو پاس میکنه و اینا
ولی خب پاس شدن تنهایی؟ یکمم آدم نمرهش خوب باشه بد نیست -
ولی واقعا ادم دلش رفیقی مثل استاد حسنین الحلو میخواد
115883/148799