هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شروع تنبیه
و بعد از حدود ۱ ساعت یا ۱:۳۰
پایان تنبیه نقشه کشی:/
میدونین چرا اینارو میذارم؟
میگم من که مهندسی مکانیک قبول شدم و در آینده قراره یه عالمه درس بریزه رو سرم
پس چرا تا جایی که میشه از درسا لذت نبرم؟چرا آخرش با ریتم خوندم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ari_14 on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 چه ریتمی واقعا؟
چه ریتمی...
اصلا مگه میشه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استادی که پنج دقیقه سر کلاس دیر میاد میخواد به ما آیین(راه و روش) زندگی کردنو یاد بده؟
:/ -
ari_14 چه ریتمی واقعا؟
چه ریتمی...
اصلا مگه میشه؟آثار زیاد شایع گوش کردنه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ari_14 on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 آها
از اون ریتما
یه دقه فکر کردم منظورتون ریتم آهنگای کودکستانه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito :))))
دوتا کلاسو تابستپن دیوار بینشو خراب کردن بشه کلاس ۱۰۰ نفره.ولی کلاس کم دارن بازم. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعنت به تلگرام که تا عضو یه گروه میشی پروفایلاتو به همخ اعضا نشون میده:/
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 یبار استاد ریاضیمون یه چیز جالبی گفت
تعدادمون که دید گفت: ما مهندسا داریم منقرض میشیم
آه و افسوس -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 یعنی اگه زده باشی فقط مخاطبین ببینه، بازم به همه اعضا نشون میده؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله
استاد بالاخره اومد:/ -
ari_14 آها
از اون ریتما
یه دقه فکر کردم منظورتون ریتم آهنگای کودکستانه -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
لعنت به تلگرام که تا عضو یه گروه میشی پروفایلاتو به همخ اعضا نشون میده:/
محدود کن خب
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله
استاد بالاخره اومد:/نمیشه براش غیبت بزنیم؟
که اگه ۳ تا شد از دانشگاه اخراج شه؟ -
گریه داره گریه داره
گفت مرد گریه نمیکنه، گریه داره -
Maaah آره
کم کم که استادا میان درباره این چیزا باهاشون حرف میزنم ولی نمیدونم اون چیزی که می خوام بشه یا نه -
اگه رفیقات فکر میکنن
همه چیز زیر سر مسلموناس
بگو شعار آزادی عقیده ندن -
_..Parisa_ دانش آموزان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 ممنونم ازتون
ببخشید امکانش هست بعدا در چت باهاتون صحبت کنم می خواستم در موردی باهاتون مشورت کنم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 محدود میکنم.
میزنم رو مخاطبین
بعد یه گروه عضو شدنی اعضای گروهو هم جزو مخاطبین حساب میکنه:/
بعد باید یدور برم بزنم برای اعضای گروه نشون نده. -
این بیوشیمی چرا اینجوریه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito آره
116073/149203