هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to danial hosseiny on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
الحمدلله -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
تلگرام ندارم وگرنه کمکت میکردم -
danial hosseinyreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
کدوم فاطمه؟! -
در حال بارگذاری...replied to danial hosseiny on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny فاطمه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... شاید، مطمعن نیستم
یه چندتا بات داییم برام فرستاد چک نکردم چین... -
f.nalist
متشکرم. خودت چطوری؟ -
f.nalist گفتم لینکمو بفرستم استارت کنین
دوتا دعوتی کم دارم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to danial hosseiny on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
چطورین خوبین؟ -
حاجی گفتم یه اخبار دداغ از پیش پور عباس آورده
-
danial hosseinyreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
تو کیستی؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
نه چطور مگه؟ -
Akito ربات داگز رو استارت زدی تلگرام؟
-
f.nalist
سلام -
f.nalist ربات داگز رو استارت زدی؟
-
f.nalist
خوشحالم که ن رو درست نوشتی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... سلام
بفرمایید -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to danial hosseiny on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شدهاین پست پاک شده!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچه ها
-
danial hosseinyreplied to پرستو بابایی on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی مگه نتایج اومده؟
پست 116161 از 147906