هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه از هیچکی تعریف نمیکنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از همون دیوونه های خل مغزشون تعریف میکنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade خیالت تخت
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 نه نه از همون خوب مودبه تعریف کن
از خصوصیت های خوبشم بگو تا ماهم استفاده کنیم تو دانشگاه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito گم بشو
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 باشه بلو
خودت خواستی
من گم میشم برم نقشه بکشم
آه
افسوس -
اون موقع که من رفتم مهردخت نبودی خواهشا خودتو معرفی کن انصافا این حجم از تغییر اسم واسه چیه اخه
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه دیگه جدی برم نقشه بکشم به شام سلف برسم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito میزنمتا
-
چرا این روزای اولی ک شرو کردم اینجوریه
همش نمیخونم چون فک میکنم نمیرسم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیوانه خانهی آلا خانه
-
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هعی آقا دانیال کجایی تا آکیتو رو بفرستی دم خونه بخت.
-
Akito
معمولا سال اولیا اینجورین
ولی یادم باشه که اینو یادم باشه در اینده از پسرا سوال نپرسم پس
اخه من خیلی سوال میپرسم اگه سوال درسی داشته باشم و بدونم طرف ازم بهتره از دشمنمم میپرسم
116670/149626