هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چرا انقدر از بیوشیمی بد گفتین؟🥲
-
سالی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
@Sally مبارکت باشه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز یکی از دخترای کلاسمون گفت نماینده کلاسمون ( آقای مولایی ) چشماش رنگیه من صدبار رفتم پیشش جزوه بگیرم متوجه نشدم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای تقریبا کل سال بالایی ها من رو میشناسم از بس رفتم ازشون سوال پرسیدم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همچنان جزوه ندارم و همچنان در جستجوی جزوه هستم🫡
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to آقایِ همساده on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@م-هرد-خت
ممنون -
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این بیوشیمی چرا اینجوریه
با افتخار با ۱۴ پاس کردم
منم فکر کنم ۱۴.۵
لعنت بر بیوشیمی...چه عملی چه تئوریدقیقا خودم از شیمی بدم میومد این از شیمی صددرجه بدتر بود
116698/144752