هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یکدومتونم ترید نمیکنید و نمیرید سراغش خو
Infinitie. A روزای اولی که ترید میکردم همش ضرر بود اما خب. من ادامه دادم و الان ضرر بیشتری میکنم
-
فقط یه مشکلی داره، آخرشبا یا کلا هروقت که همه جمع میشیم میخوایم حرف بزنیم همه رو تختای پایین میشینن. هعیییی
-
ImErfan اصلن در وصف تخت پایین هر چی بگم کم گفتم. تکون میخوری صدا نمیده، تاریک هست، باد کولر مستقیم نمیخوره تو صورتت، گوشه دیوار هست، زیر تخت مال خودته، هروقت بخوای میپری رو تختت
-
ImErfan من معمولا میترسم دخالتی تو اعتراضا نمیکنم ولییی بقیهی بچهها تا قضیه رو اوکی نکنن ول کن نیستن
-
داشتم فکر میکردم کاش یه دفتر خاطرات میداشتم که اتفاقات روزمره رو توش مینوشتم ...
یهو یادم افتاد آلا رو داشتم این مدت :)) -
Maaah من اونی ام که از همه جلوترم تو این قضایا
به خدا بقیه اگه یکم همت داشتن و ۱۰۰ نفر میموندن پای کار عوض میکردن تایم آزمون رو -
Maaah با این موارد کسی رو اخراج نمیکنن آخه
مدیر گروه جلو رومون بهمون گفت کارتون عواقب داره براتون فلان میکنم گفتیم ما داریم طبق قانون عمل میکنیم و اعتراضمون رو کردیم
آخرش حرف ما شد تو این مورد تایم اطلاع تا شروع کمتر از ۱۴ روز بود تغییرش دادن -
Maaah با این موارد کسی رو اخراج نمیکنن آخه
مدیر گروه جلو رومون بهمون گفت کارتون عواقب داره براتون فلان میکنم گفتیم ما داریم طبق قانون عمل میکنیم و اعتراضمون رو کردیم
آخرش حرف ما شد تو این مورد تایم اطلاع تا شروع کمتر از ۱۴ روز بود تغییرش دادن -
ImErfan اووو برای اینچیزا که ما اصلن متحد نیستیم بخدا الان دو ترمه داریم امتحان میدیم نمیدونم چرا فرجه بین امتحان نمیزارن فقط زود میخوان تمومش کنن هیچکیام اعتراضی نداره
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ImErfan انقدر که من ترس از اخراجشدن دارم هیچکی
پسرا معمولا بیخیالترن خب
تکذیب میکنم
پسرای ما پرنسسن