هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چیچک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
danial hosseiny اینکه ایران نباید اینهمه افغانستانی داشته باشه و مخالفت با این موضوع که یه قسمتی از کشور داره میوفته دست اتباع ، واقعا جای نگرانی داره ...
تصمیم با خودتونه که راه درست کدومه️فکرشو بکن سر ندادن شارژ ساختمون آدم کشتن
تو همین تهران -
چیچک
شما از اواسط بحث رسیدی.
پس لطفا بحث رو کامل بخون. اونوقت میخونم صحبتت رو.
این حرفایی که میزنی حرفای خودم بوده.
من با چیز دیگری مشکل داشته و دارم. -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Zahra2020 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده
Zahra2020 نه واقعا من مسئول طرز فکر بقیه
یا رفتار یه دعده که باعث این طرز فکرمیشن نیستم
.
فوقش میتونستم یه شکلات بدم بهش بگم ناراحت بدی بیا اینم هدیه من به تو -
-
danial hosseiny اینکه ایران نباید اینهمه افغانستانی داشته باشه و مخالفت با این موضوع که یه قسمتی از کشور داره میوفته دست اتباع ، واقعا جای نگرانی داره ...
تصمیم با خودتونه که راه درست کدومه️ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_______
تو موضع گرفتی علیه من و حرفای خودم رو به خودم تحویل میدی.
کی گفته من فکر میکنم حرفام درسته؟!
بحث اینه که بحثی رو شروع میکنید ولی تکلیفتون با من و خودتون مشخص نیست!من واقعا دیگه نمیخوام ادامه بدم به بحث
چون مشخصه نیست به حرفام توجه کردی یا نه
منظورم اینه هم امنیت کم شده و خودمون به یه چیزایی نیاز داریم که تامین نشده... همین
شما به بزرگیت ببخش که تکلیف مون مشخص نیست -
mr.vinyzo
اینکه بحثکردن و شنیدن یکدیگر رو یاد بگیریم و تمرین کنیم اتفاقا خیلی ویژگی مثبتیه.
چیزیه که خیلیامون بلد نیستیم.
شروع میکنیم با تیکه و کنایه صحبت کردن.
کما اینکه خودمم مواقعی و به دلایلی اینجوری بحث رو پیش میبرم و اشتباهه. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد من یوقت کار ناجالبی بابام می کنه میگم این ترک بازیا چیه درحالی که خودمون ترکیم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 درسته
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده
ولی جدا از شوخی
هم خیلی سگ داریم هم خیلی خوش رفتار داریم
.
مثلا میشه صاحب یه مغازه پاچه تو بگیره خونی مالی بپری بیرون
بری مغازه کناری انقددد زبون بریزه و خوش رفتاری کنه زخمای قبلی رو هم برات پانسمان میکنه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سکوت بلندترین فریاد است
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD حیف ...منم اینا رو میگم
ولی هیچ غلطی نمی کنم
-
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 تو مگه لر نبودی؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_______
به هر حال تو مدرسه و دانشگاه جز دوستام بودن و آدمای خوبی بودنمن از اول هم بحثم همین پیام آخر تو بود 🤌
گفتم نژادپرست نباشید و کلگویی رو ترک کنید.
دیگه اینکه حالا بخواید تیکه بندازید که به راه راست هدایت شه حسینی و فلان و بهمان دیگه تو کتم نمیره =)))اولا اون حرف و تیکه با من نبوده پس حرفی بابتش نمیزنم
دوما گفتم نژاد پرستی نمیکنم و دلیلش رو هم گفتم دیگه هر جور که خودت صلاح میدونی -
@_______
تو موضع گرفتی علیه من و حرفای خودم رو به خودم تحویل میدی.
کی گفته من فکر میکنم حرفام درسته؟!
بحث اینه که بحثی رو شروع میکنید ولی تکلیفتون با من و خودتون مشخص نیست! -
ولی
خندیدیم فقط
.
پست 143781 از 147403