هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
۳ سال گذشت.....
-
اولین و آخرین تاپیک درسی فیزیک شد
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
امروز خیلی سرکلاس روانشناسی ایده میدادم یهو استاد گفت بچه ها از سارا بترسین قابلیت ماکس کلاس شدن رو داره دلم میخواد ببینم چه جور متخصصی میشه بعدا
ولی خیلی ناراحتم مطمئنم بعدا کلی پشت سرم مسخره ام میکنن
#تودلی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
الان میگم فلانی خودشیرینه زیاد حرف میزنه سرکلاسا
#تودلی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ولی خب من حتما به این رشته و به این درسا علاقه داشتم که اومدم چرا نباید ایده بدم یا سوال چالشی بپرسم
هم تخصصی و هم عمومی اگه حرف بزنی خودشیرین محسوب میشی
#تودلی -
@Sally مگه مهمه چی دربارتون میگن؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to razie_ on ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_
بله متاسفانه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist آلایی شدنت مبارک
-
@Sally
به به
به این میگن ی دانشجوی واقعی (جویای دانش و فعال)
افتخاره که استادی چنین نظری درباره داشته(کسی که تجربه دانشش زیاده)
اصلاااا چنین فکری نکن
آیا همه اون دانشجو ها کل دغدغشون اینه که بخوان درباره تو حرف بزنن؟
چیمیخوان بگن؟
شاید در این حد که فلانی درسخونه و ...
که بنظرم خودش تعریف به حساب میاد
خودشیرینی کردن با جواب دادن سوالات منطقی و بجا ؛ فرق میکنه
-
razie_
به نظر من اینکه این قدر فعالید و ایده و اینا میدید خیلیم خوبه، شما هر کاری انجام بدید قطعا یه سری مخالف و موافق خواهد داشت ، مثل الان که من با کاری که انجام میدید موافقم ولی ممکنه کسی دیگه ای مخالف باشه...
شما نمیتونید همه رو راضی نگه دارید...
با وجود همه این حرفا، باید بگم که درکتون میکنم🫂. -
razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
razie_
به نظر من اینکه این قدر فعالید و ایده و اینا میدید خیلیم خوبه، شما هر کاری انجام بدید قطعا یه سری مخالف و موافق خواهد داشت ، مثل الان که من با کاری که انجام میدید موافقم ولی ممکنه کسی دیگه ای مخالف باشه...
شما نمیتونید همه رو راضی نگه دارید...
با وجود همه این حرفا، باید بگم که درکتون میکنم🫂.@Sally
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 خب منم اردو رو کنسل کردم:)
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
مرسیی ممنون -
بزارید ببینم تولد الای من کیه
-
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
-
واو
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
هعی چی بگم
-
دو کلمه حرف زدم بیست بار توش نوشتم مهم
دچار مشکل شدما -
f.nalist سلام درسته، هیچ وقت این حس صفر نمیشه ولی اگه کسی واقعا بتونه، نهایتش اینه که از یه درصد بالایی به یه درصد پایینی این حس رو کاهش بده(که سخته یکم)...
120081/144379