هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چرا برای مدتی سوشال مدیا را کنار
نگذاریم؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی تر
-
از طرفی نمیخوام اینستاگرام دانلود کنم
ازون طرف سایتش لاگین نمیکنه و مشکل اینه که حتی یه بار هم دانلود کردم باز لاگین نکرد
چه مرگشههههه
نیاز دارم یکی رو اون تو پیدا کنم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی پلاس
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی پریم
-
هعیی زگوند
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی هعی اکو پلاس
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
نچ نوچ
لامصب قیمت اکوپلاس زیاد شده
هعیی به توان n -
AmirBarsamreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar ممنون تو هم️
آره خوبه -
انگار واقعا هیچ راهی نیست
تا حالا تو زندگیم به همچین بن بستی نرسیده بودم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️
-
-
امروزو جشن میگیریم ماریان
تلخی ها رو رد میکنیم
جشن بازگشت من به زندگی
همه رو هم دعوت میکنیم
با همه هم به خوبی صحبت میکنیم
اینو قول میدم ماریان
جشن پاکی آغاز رویاست میدونم
غروب یه تیکه از دنیاست میدونم -
Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
:|...
چیشده؟!
️️
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین دیروز مامور مخابرات اومد و گفت وای فای درست شده:/
این چه وضعشه دوباره؟
اینا آدم نمیشن احیانا؟ -
هیچی زشت نیست ماریان، توی دنیایی که عشق نیست
-
امان از وسواس زیادی
-
سر و ته کن برگرد، این که کاشتی
گل میده یه روز، ولی خب میدونی
برا تو این دور و برا آب نی نه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
12024/135867