هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
منتظر بمونید
از سایت مای مدیو هم اقدام کنید اگه نشد منتظر بمونید -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s والا منتظرم ...متشکرم
-
در من هست هزار من
که گر بشکند یک من
زاده شود من دیگر... -
گنجشکک اشی مشی
لب بوم ما مشین
بارون میاد خیس میشی
برف میاد گوله میشی
میفتی تو حوض نقاشی
خیس میشی، گوله میشی
میفتی تو حوض نقاشی -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
خواهش میکنم
موفق باشید -
production by Naji music
-
بر اساس حادثه اینجام با انتقام از ضربات فاجعه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
تلاشمو باید بکنم️
-
رپ 24 ساعت خواب دیده منو
آسمونم رو ابرا تاب میده منو -
Hhh Hhreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی دوس دارم حرفتانه باور کنما
درک میکنم
مشکلی نیست
دید و تجربه افراد متفاوته تو این موضوعولی متاسفانه ۹۵ درصدش به اقتصاد ربط داره:)))
درباره درصدی که گفتید نمیتونم اظهار نظر کنم.
ولی قبول دارم که بخش عمده مشکلات امروز به اقتصاد ربط دارهچرا داره ظلم مکنه. ایکه تلاششه کنه دلیل بر ظلم نکردنش نی. همیکه او بچه نمیتانه یه زندگی حداقلی داشته باشه خودش بزرگترین ظلمه.
با این تلاش و نتیجه
این ظلمیه که از طرف جامعه بهشون تحمیل شده
نه خودِ شخص
و این ظلم ، کل اون خانواده رو در بر میگیره ؛ نه صرفا کودک ... -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تو بودی که فکر میکردی اگه بری من میمیرم
وقتی که برمیگردی دوباره جون میگیرم
تو بودی که فکر میکردی نمیشه بی تو سر کرد
برای قصهی عشق باید تو رو خبر کرد -
Hhh Hh ️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra2020
اسم آهنگو بگو تا متنشو ترجمه کنم برات 🥲 -
تو مثل گلی، ناز و خوشگلی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی والله نمیتونم حتی تایپ کنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ریمیکس شاد ...تل میفرستم،
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra2020
عیب نداره خودشو بفرست چیزی متوجه شدم میگم
12080/140108