هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همه تو زندگیشان اشتباه داشتن که حین مرتکب شدنش ممکنه خانواده، رفیقا گفتع باشن فلانی نکو ای کاره شکست مخوری ولی ما گوش نکردیم و شکست خوردیم. پس مقصر خودمانیم دیه حق نداریم کسی رو متهم کنیم.
-
دُژَم موفق باشی عزیزم
انشالا این اخریه
قوی تر از این حرفایی
همینکه ی نفر بتونه پشت بمونه معلوم چقد قوی هست -
همه تو زندگیشان اشتباه داشتن که حین مرتکب شدنش ممکنه خانواده، رفیقا گفتع باشن فلانی نکو ای کاره شکست مخوری ولی ما گوش نکردیم و شکست خوردیم. پس مقصر خودمانیم دیه حق نداریم کسی رو متهم کنیم.
Matin Mousavi 1
بعضی وقتا همه چیز دست ب دست هم میده ک اشتبا کنی -
CpR
چاک براریی
فداتم عزیزم انشالا توام موفق تر میشیقبلنا یکی بهم میگف قوی میگفتم نه انکارش میکردم ولی الان قبول دارم قویم تو این شرایط باز موندم برا هدفم
-
Matin Mousavi 1
بعضی وقتا همه چیز دست ب دست هم میده ک اشتبا کنیدُژَم ببین منم اینا ره میگم ولی ای حرفا خودمان گول زدنه! تا خودت نخای هیچ اتفاقی نمیفته تو زندگیت مگه دیه چیزی بشه که عه دس خود آدم خارج باشه مث سیل و زلزله
-
دُژَم در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
CpR
چاک براریی
فداتم عزیزم انشالا توام موفق تر میشیقبلنا یکی بهم میگف قوی میگفتم نه انکارش میکردم ولی الان قبول دارم قویم تو این شرایط باز موندم برا هدفم
مرسی گلم
باریک اله
برسی ب هدفت ایشالا -
دُژَم ببین منم اینا ره میگم ولی ای حرفا خودمان گول زدنه! تا خودت نخای هیچ اتفاقی نمیفته تو زندگیت مگه دیه چیزی بشه که عه دس خود آدم خارج باشه مث سیل و زلزله
Matin Mousavi 1
نمیدونم من قبول ندارم
قشنگ حس میکنم ی نیروی ماورایی یا همون تقدیر رو -
خدافزتون
ادامه بیاین ناشناس بحرفیم
پماد میارم برات زیادی داری میسوزی فقد نمیدونمممم از کجااااا -
Matin Mousavi 1
نمیدونم من قبول ندارم
قشنگ حس میکنم ی نیروی ماورایی یا همون تقدیر رودُژَم مبگم دیع اینا دلایلی که برا خودمان میاریم. منم به تقدیر باور دارم ولی نه ایکه بگی ۱۰۰ درصد تقدیره. تقدیر سهم خیلیی کمی تو زندگی ما داره چون انسان اختیار داره تو زندکیش! اگه ایجو بگیم پس انسان فاقد اختیاره دیه
-
دُژَم مبگم دیع اینا دلایلی که برا خودمان میاریم. منم به تقدیر باور دارم ولی نه ایکه بگی ۱۰۰ درصد تقدیره. تقدیر سهم خیلیی کمی تو زندگی ما داره چون انسان اختیار داره تو زندکیش! اگه ایجو بگیم پس انسان فاقد اختیاره دیه
Matin Mousavi 1
نه ببین من اینجوری میگم
اتفاقات میوفتن تو انتخاب میکنی که چجوری باهاشون مواجه بشی وگرنه کلیت حوادث زندگیمون تقدیره فقط نوع روبرو شدنش رو ما انتخاب میکنیم -
Matin Mousavi 1
نه ببین من اینجوری میگم
اتفاقات میوفتن تو انتخاب میکنی که چجوری باهاشون مواجه بشی وگرنه کلیت حوادث زندگیمون تقدیره فقط نوع روبرو شدنش رو ما انتخاب میکنیمدُژَم خو همو نوع روبرو شدنه که زندگیت رو میسازه. آره اتفاقات میفتن خو مثلا یکی رو که ما میبینم ک باش آشنا میشیم که دس ما نی که بیاد یا نیاد بلاخره او میاد تو زندگیمان ولی دیه عه ای به بعدش خودمانیم که طرف رو رد یا انتخاب مکنیم
-
دوسِتان بحث سر چیست
-
دُژَم خو همو نوع روبرو شدنه که زندگیت رو میسازه. آره اتفاقات میفتن خو مثلا یکی رو که ما میبینم ک باش آشنا میشیم که دس ما نی که بیاد یا نیاد بلاخره او میاد تو زندگیمان ولی دیه عه ای به بعدش خودمانیم که طرف رو رد یا انتخاب مکنیم
Matin Mousavi 1
قبول دارم الان داریم همنظر میشیم -
ینی عشق مادر به فرزند، پدر به دختر، بالا پایین شدن هورمونه؟؟
-
ینی عشق مادر به فرزند، پدر به دختر، بالا پایین شدن هورمونه؟؟
Matin Mousavi 1 شاید منظورشون هوس بوده نه عشق پاک