هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کارام همه بی اثر و بیهودست
خییلی مسخرهعه -
Michael Vey
منی که فردا ازش کوییز دارمنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally ب شما جزوه دادن؟ یا گفتن لانگمنو بخونین؟
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخدا ک هر چی میخونم نمیرسم
خیییلی زیاده مطالب خییلییی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
مِهردُخت
من اصلا جردریان پیامه و داستان خانم سارا نیستم :_)
من فقط دنبال دادگاه عادلانه ام -
Sara_R در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی حق دارم که دلخور باشم
نه اینکه حق با رفتارام باشهآره. متوجهم. درسته
منظورم اینه که خیلی وقتا اگه من و شمام جای اون طرف باشیم، با توجه به «شرایط اون»، ممکنه یه همچین رفتاری کنیم. حالا چه عادت اون طرف باشه. چه چیز دیگهمن ثابت شدم
منتغیع
Reza-H من اگه تحت تاثیر حرفای خوبتون قرار بگیرم و برم بهش پیام بدم و خودم و نمیبخشم
-
-
@Sally ب شما جزوه دادن؟ یا گفتن لانگمنو بخونین؟
Michael Vey
لانگمن
یه کتاب Abs ( خلاصه شده ) دستم بود استاد اومد ازم گرفتش گفت بچه ها اینو میبینید ؟ هیچ وقت نخوندیش چون من از عمد از جاهایی از لانگمن میارم که توی Abs نیست -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ولی برای کوییز فردا دارم همون Abs. رو میخونم
به هرحال فردا متوجه میشم از لانگمن میاد یا Abs
Michael Vey -
Michael Vey
لانگمن
یه کتاب Abs ( خلاصه شده ) دستم بود استاد اومد ازم گرفتش گفت بچه ها اینو میبینید ؟ هیچ وقت نخوندیش چون من از عمد از جاهایی از لانگمن میارم که توی Abs نیستنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally عهه پس ب شمام ندادن جزوهه
هعییی
الان شما تا فصل چندو کوییز دارین؟
من اصلا نمیدونم کجارو درس داد چون تو خواب و بیداری بودم و هیییچی از کلاسش و درسش و حتی قیافه استاد یادم نیس
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
Sara_R
اونم اگه شما قضاوتش کنید شما رو نمی بخشه :_)
معامله دوسر باخته اینجوری.
(حالا الان پیام ندید یه وقت عدم دوستیتون تبدیل به دشمنی بشه)
-
ولی برای کوییز فردا دارم همون Abs. رو میخونم
به هرحال فردا متوجه میشم از لانگمن میاد یا Abs
Michael Veyنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally عالی
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این همه فیزیولوژی و بیوشیمی و اناتومی و جنین و ... رو دیگه نمیکشم... حاجی بقران ک دارم کم میارم.. یعنی چطور بگم هنوزم عاشق این رشتم ولی اینکه نمیرسم بخونم و تسلط ندارم عصبیم میکنه.. اینکه ی سری از بچه ها همش تو کلاس در حال جواب دادنن ولی من حرفی برا گفتن ندارم عصبیم میکنه.. اینکه سر کلاسا خوابم میگیره و نمیتونم خوب گوش بدم عصبیم میکنه... اخه من چیکار کنم خسته شدم.. ن استراحتی ن هیچی.. اخرشم اونایی ک همش بیرون و اینا میرن بهتر از من میشن
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوففف
-
Sara_R
اونم اگه شما قضاوتش کنید شما رو نمی بخشه :_)
معامله دوسر باخته اینجوری.
(حالا الان پیام ندید یه وقت عدم دوستیتون تبدیل به دشمنی بشه)
Reza-H یا ابلفضل
من میرم تو افق محو شم
اونقدرام جدی نیست
اخرش باهاش اشتی میکنم
شما تا به حال تو زندگیتون قهر کردین؟ -
@Sally عهه پس ب شمام ندادن جزوهه
هعییی
من اصلا نمیدونم کجارو درس داد چون تو خواب و بیداری بودم و هیییچی از کلاسش و درسش و حتی قیافه استاد یادم نیس
️
Michael Vey
فصل ۴ -
Michael Vey
فصل ۴این پست پاک شده! -
@Sally عهه پس ب شمام ندادن جزوهه
هعییی
️
Michael Vey
ردیف اول بشین خوابت نمیبره -
خب شب همگی بخیر
-
منم همین مشکلو دارم
و ادم صفر و صدیم
و کامل باید به مطلب تسلط پیدا کنم
اما فکر کنم نمیشع
تا حالا که نتونستم