هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعد جالب اینجاست عکس دسته جمعیایی که تو آزمایشگاها گرفتیم رو مانداریم
دست اوناست و نفرستادن
البته اینکه ماهم نگفتیم بی تاثیر نیست -
آزمایشگاه بیوشیمی داشتیم
فک کنم استادم تو عکسمون بود
میخوام اون عکس رو -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
وای یه عکس دیگه ام با استاد گرفتیمممم
بعد از امتحان بیوشیمی و بعد از شب بیداری و در زشت ترین حالت ممکن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
ولی میتونم با گوشی عکس بگیرم و بعداً چاپش کنم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید حتما یه دفتر ژورنالی درست کنم 🫶
-
البته استادامون فرق میکنه ممکنه با یه چیز دیگ شروع کنه استاد شما ولی خب مطالبی که میخونیم یکیه کلش میشه علم بیوشیمی ولی شما باید بیشتر بخونید و ریزتر وگرنه مطالب همونه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek جهرم آره.مال شیرازه؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 همکاری پسرا در همهی زمینه ها خداااست
-
دلم میخواد از اعماق وجودم داد بزنم سر خودم
ولی خب نمیشه
کار دارم نمیشه -
یسری چیزا نه آدمو میکُشه و نه قویتر میکنه
فقط آدمو خستهتر میکنه. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
مبحث لیپید و کربوهیدارت رو دو هفته دیگه امتحان میانترم داریم
نمیدونم این چیزی بود که بچه های که پرستاری خونده بودن و الان همکلاسی ما هستن گفتن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
بیوشیمی مشترک همه رشته هاست
حتی رشته تربیت بدنی هم بیوشیمی و فیزیولوژی داره
ولی بنظرت با رشته پزشکی و پرستاری در یه سطحه؟ نه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
اصلا انقدر خوشگله میذارمش توی گالری روح نواز
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
...Man
-
من یه رشتهی معمولی تو یه دانشگاه معمولی درس میخونم و درسای دبیرستانو بلدم اینه وضعم، پس اونی که خودش درس نخونده و همینجوری رفته دانشگا چیکار میکنه؟
-
Maaah هر موقع سوالای زیستو جواب میدم و پیچیدگی تستا و ربط شدید ارگانای مختلف بدن به همو میبینم این میاد تو ذهنم که اونی که هیچی نخونده و با سهمیه رفته چطوری میتونه با جون آدما بازی کنه
و حرفم اون موقع اینه ممنونم از پدرت که برای الان ما جونشو داد ولی تو خودت چطوری میتونی جون بقیه رو بگیری؟
121506/146209