هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Comrade on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
کامرد فکر نمیکردم انقدر هوش مصنوعی در ادیت عکس و فیلتر پیشرفته شده باشه -
AmirBarsamنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
بلو مث ایناست که میگه من هیچی نخوندم بعد بیست میگیره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیدین عکسه رو؟
اگر نه که متاسفم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
عااالی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
زرمار راست میگم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شوخیهه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito حرف زشت یهت بزنم؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مریم خیلیییی نازه ^^
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
_ Reza _
شکست نفسی ناچ ناچ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها شرمنده عکس درست بارگزاری نمیشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرای جر زن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
اره چون خیلی خوشگله -
من التماس کردم و سوختم و نرسیدم
پس تو هم التماس کن و نرس و این درد رو بچش
پست 122061 از 149278