هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده 19 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی میگم به اسم صداش نزنید، به فامیل صدا کنید به حرف گوش نمیدن
انگار کل شهر باید اسمشو بدونن -
jahad_121
سلام بر تو که خیلی وقته جهادی ولی اسمت رو نمیدونم.حقیقتا کتابی که اینقدر جزئی به پیاده و شروع بازی پیاده پرداخته باشه نه سراغ ندارم... ولیدر کل کتاب مایزلیس خیلی کتاب جامع و خوبیه برای شطرنج...
@danial-hosseiny
سلام وقتتون بخیر
جهاد121 الاخونه️
اسم حقيقي فاطمه هستاهاا
خیلی ممنون
اره دقیقا همین کتاب بهمون گفتن باید بخونیم -
@AmirBarsam آلبوم مجاز هیچکس کلا خوبه
-
Aqua پریروز کل آلبومشو دانلود کردم
چند تا آهنگاشو قبلا گوش داده بودم
شیطونه میگه، از آشناییتون خوشحالم، جدول و رویا، سخته مسلمون بودن، قاضی منو دوست داشت، یه مکث، چرا نمیمیری، رسوا و کی میگه
از آهنگایی بود که از این آلبوم قبلا کاملشون یا تو میکس رپی ها گوش داده بودمشون -
Aqua پریروز کل آلبومشو دانلود کردم
چند تا آهنگاشو قبلا گوش داده بودم
شیطونه میگه، از آشناییتون خوشحالم، جدول و رویا، سخته مسلمون بودن، قاضی منو دوست داشت، یه مکث، چرا نمیمیری، رسوا و کی میگه
از آهنگایی بود که از این آلبوم قبلا کاملشون یا تو میکس رپی ها گوش داده بودمشوننوشتهشده 19 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam آره من داشتم خیلی وقت پیش
خیلی وقته ریمیکس رپی گوش نمیدم سلیقم عوض شده -
@AmirBarsam هعییی
-
البته دلباخته هنوزم محبوبه
-
نوشتهشده 19 روز پیش آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
خدایا شکرت=)))
-
نوشتهشده 19 روز پیش آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
Aqua دلباخته که جزو بهتریناست
زخم دل از صامت، سربار از آر تی ام تکست، تو کجا بودی از سجاد و سایا، خودم از بی ال اچ، دور شدی از سولو و جیمی، دلباخته 4 و ۵، برزخ از زیرو، آسمون از اسیبیت، چشمات از امیریل، و حرمان از سولو و جیمی از میکس هایی هست که خیلییییی زیادتر از بقیه گوش دادمشون -
Aqua دلباخته که جزو بهتریناست
زخم دل از صامت، سربار از آر تی ام تکست، تو کجا بودی از سجاد و سایا، خودم از بی ال اچ، دور شدی از سولو و جیمی، دلباخته 4 و ۵، برزخ از زیرو، آسمون از اسیبیت، چشمات از امیریل، و حرمان از سولو و جیمی از میکس هایی هست که خیلییییی زیادتر از بقیه گوش دادمشوننوشتهشده 19 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam حفظی همرو
-
@AmirBarsam
-
@AmirBarsam گوشی من نداره اینجوری
چیه گوشیت ؟ -
@AmirBarsam آهان مرسی