هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بهرام و سورنا خودشون تنهایی میخوندن چند سال طول میکشید بفهمیم چی میگن حالا که دیگه فیت دادن با هم
-
AmirBarsam چرت پرت گفتن تو آلبوم
سورنا که در و دیوار زد حرفای تکراری
بهرام هم عقاید چپی خودش پا فشاری کرد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Reza-H on ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Reza-H
نه اوکیه
منم این تناسخ رو از استاد مون شنیدم و هیچ مطالعه ای ندارم
اگه کتابی خوندم یا کتابی معرفی کردن بنام واضح تر درموردش صحبت میکنم -
Aqua آهنگساز آلبوم رو زنده میخوام
-
AmirBarsam
هیچکس میخواد یه آهنگ جدید بده
چند روز پیش یه قسمت نظرخواهی راجب متنش -
Blue28
آره دیگه
منم با این فرض دارم میگم که طرف اسلام رو قبول داره.(اگه قبول نداشته باشه، روش بحث یه جور دیگه است) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H اوووکی
-
@Sally
خیلی خوبه
خوشحال میشم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا چیکار کنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برگردیم زمانی که ۱۳ قسمت اوریجینتلز و ومپایر تو یه روز میدیدم
-
سر کلاس اخلاق ومپایر میبینیم
-
این زندگی روح منو برد...
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه دختره میذاره
ردیف پشتیش منم میبینم
پشتمونم پسران میبینن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوزم ادیت از ومپایر میبینما، وقت نمیشه براتون بفرستم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی از بچها خیلی وقته آن نشدن
من که میدونم زیر آبیاین *اشاره به شخص خاص -
Aqua میشورتشون میذارتشون کنار
هر چی باشه پدره -
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam باعث شدی بخندم ممنون
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سر کلاس اخلاق ومپایر میبینیم
آشغال ترین و پست ترین استادمون اخلاقه
-
122257/148785