هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تودلی جدید
-
هیچکس نمیفهمه کی اولین دیسلایک بود
خداروشکر توصفحع اول بودم
و خداروشکر که امشب یکی اومد که منتظرش بودم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عادت ندارم به تودلی۶
همونطور که هنوز عادت نکزدم به کنکور ۴۰۳۴۰۳چرا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش بین واژه تودلی و عدد ۶ یه فاصله میذاشتن:/
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ari_14 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 چون هنوز فکر میکنم کنکور ۴۰۲ام🥲🥲
-
از همین جا به آیندگان سلام میکنم و میگم بخونین ک ب چوخ نرین البته بعضی وقتا مث الان بخونین یا نخونین بازم حقتون خورده میشه گفتم در جریان باشین
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to JuDi on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi من چی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی @AmirBardia تا حالا سه یا چهار تودلی رو گذروندن...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
گواهینامه ندارم ...
عه من فکر میکردم گرفتین
اشکال نداره من بجای شماهم گواهی نامه میگیرم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to JuDi on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi نمیدونم هرچی اون منم میخوام
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to JuDi on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
JuDi امر، امرِ شماست
خدایِ تودلی -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 بیا اینور قیمه درست کن
-
از تودلی 5 خدافزی نکردم از اینجا میگم بای بای
-
razie_ اره احتمالا از اون 3 تا درگاه که می شد وارد شد
دنا و مای میدیو و کارت
برای منم جلوش ون نمره نیست فقط نوشته حاضر -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
61/135345