هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی آهنگش قشنگ بود
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar شرمنده ...خطاط فقط خودمم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باورم نمیشه
-
Alireza Varamanzarreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 من واقعا دوست ندارم کسی خطش خوب باشه بله درست حدس زدید حسودم
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
دشمنتون
خب من میشم شاگرد شما🥲 -
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 چیو
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
هعی از تل ب الاخونه
از الا خونه ب تل
دیوانه شدم رسماً
#تودلی -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 من خطم خوب نیست ولی دست خطمو دوست دارم
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نه بابا ای زبان کلهریه. کوردی کرمانشاه
کوردی کردستان ایجو نی. آهنگای ناصر رزازی کوردی کردستانه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 دقیقا منم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دست خطم فوق العاده تغییر پذیره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 عجب ...بنویس عکس بگیر
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar که کتابات تمیزه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️
-
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 من نیز
12201/135239