هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 عکسشو بفرست
-
عع
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
Zahra2020
یادش بخیر -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️
-
Hhh Hh ️
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی عالی
اره یادشون بخیر
استاد موقاری استاد امینی راد -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عهههه=)))استاد موقاری
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 فک کنم ...خیلی ها میمیرن...مثلا داداش الینا
توسط دوست دخترش ک خون اشامه کشته میشه
اینو دقیق یادمه ...الینا بدبخت -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 کجا؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 جرمی که نمرد،آنارو میگی؟آخه آنا مرد ولی جرمی نمرد
ینی یه دوست دختر خون آشام دیگه؟ -
Alireza Varamanzarreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
بله
تو دفترم شعراشونو نوشتم
آخرین جلسه ای که با آقای موقاری داشتم باهاش تو دفترم خداحافظی کردم خیلی ناراحت بودم ک دیگ به آخر راه رسیدیم -
@Sally بی نظیر
خیلی خوب نوشتند
سلامت باشندیک خواهشی اگر امکانش بود یک چیزی در وصف شیمی از زبان خودشون
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 متنی که آقای ورامنظر فرستادن
-
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 دبیر مورد علاقمه️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Blue28 فک کنم دیمن یا استفن نجاتش داد
میدونی مال چند سال پیشه ؟..فک کنم هشتم بودم یعنی ۵ سال پیش
12363/135890