هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam پشمام
اینجا دو تومنه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دانشگاهمون گرون تر میگیره
۳ تومن -
Blue28 اینجا یعنی قیمت های اتحادیه هم هست
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam نمیدونم.ولی قم ارزون تره همچی معمولن
-
Blue28 آره
بعدشم اونجا مهد چاپخونهس -
راستی راستی مهرداد نیویورک به قتل رسید؟
حالا دیگه کی بیاد آهنگ سیلوانا رو بخونه یا بگه میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم؟ یا مثلا بگه دوست دختر من نازه
تو دوران بچگیم با آهنگ جاده شمال و سیلوانا خاطره ها دارم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
بله
برای همین نمیخوام دانشجو پزشکی باشم
میخوام مردعنکبوتی باشم و به جامعه خدمت کنم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
من سه تومن میگیرم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
برکتش بود
حرکتمون نبود -
@Sally
6,500 خیلی زیاد بود
دیگه تا بتونم چیزی نمیدم تو شهر برام پرینت کنند -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally ظاهرا درساتون خیلی سنگینه...
ماهم از پنجشنبه میان ترم داریم
به یکی از بچهای پزشکی هم گفتم، موقع امتحانا حتما سعی کنین یسری فعالیت برای بهبود حال روحی داشته باشین -
در انتظار..
-
اصن دانشجو های ورودی آبان 1403 باید از میان ترم معاف بشن
صاف برن سمت پایان ترم
میان ترم واسه وقتیه که همه چیز رو روال خودش باشه و دانشگاه هم خیلی خیلی زودتر شروع بشه -
دیدین یه روزایی حس میکنین خیلی تنهایین؟
امروز از اون روزاست -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam میانترم حذفیه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
هر سری که میگیم آناتومی از این سمت تر نمیتونه باشه با درس جلسه بعد متوجه میشویم نه نه نه
سخت نیست ...حجم مطالب بالاست و تایم کوتاه
مثلاً آزاد تهران آناتومی فوقانی رو ترم اول خوندن و ترم دو آناتومی تحتانی دارن ولی دانشگاه ما ترم اول هم آناتومی تحتانی داریم و هم آناتومی فوقانی
آزاد خرم آباد که ترم اول اصلا آناتومی ندارن
آزاد از روزانه بهتر میشه نمره گرفت -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 یعنی چی حذفیه
123695/146244