هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه کامنت گذاشتم زیر پیام زهرا تو چنلش
ترسیدم پاکش کردم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
این پست پاک شده!
-
داداشا و خواهرای من، یعنی همین آدمای بد
زندگیمو کشتن، ولی من:
منم و زمین صاف، راه میرم و میچرخه آروم زیر پام
زندگی سخته ولی ببین که خوشحالم من
با این رخ بی نقاب، با این زبون سرخ و سر سبز
میگم باز، که یه یاغیام ولی ببین که خوشحالم من -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد از بعد از بعد از نسترن هیچی نمونده باقییییی
-
البته تند مزه نیست
-
تلخ
تند
شور
شیرین
ترش
اومامی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تراز سوابقمو بدین برم
میخوام ب قربونش برم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هعییی
-
با این رخ بی نقاب، با این زبون سرخ و سر سبز
میگم باز، که یه یاغیام ولی ببین که خوشحالم من -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نمیشه عزیزم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آییییییی سرم درد میکنه
-
AmirBarsam
خواهش میکنم️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hhh Hh ببخشید
اشتباه تایپ بود
ممنون که هشدار دادین -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Estelle on ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077
اون عکسی که فرستادی شما همه قد بلندین ( مثل مدلا ) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 من میخوام مثل سارا وایسم
-
AmirBarsam
فکر کنم خط دوم نیاز به ویرایش داره
پست 124181 از 147760