هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آقایِ همساده on ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@م-هرد-خت سلام بر مهردخت
شما چطورین؟
چیکارا میکنین؟ -
Hhh Hh 🫂
-
Hamed.s چه قشنگگ ممنونن.
-
Akito نه بخاطر اینکه برا انگلیسی نوشتن باید قلم چپ چین باشه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Painful
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Left behind
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seeking for a ray of light
-
Hopeless
-
I don't want to sleep tonight
I don't have any other way -
شمام کلاس فرهنگی دارین ؟
@Sally -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
سلام اره ولی من امروز دانشگاه نرفتم -
قندیل بستیم اینجا
چقد سردهههه -
Akito
سلام.
خودتون چی فکر میکنین با توجه به انالیز این حرکت من^^؟ -
Kosar A003 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی تو؟
تو نه
امیدوارم انقدر بشکنی
انقدر بشکنی
انقدر بشکنی
که کسی جز من نتونه شکسته هاتو جمع کنهمجتبی قطش کن:))))
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mhshidm on ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mhshidm کاربر قدیمی بودین ولی به دلایلی با حساب جدید اومدین...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
گروه ریاضیات دانشگاهمونه
Blue28 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
The other side of hope is as expected
Emptiness -
Akito
خیلیهمعالی... -
قبلااینجاحسخونهرومیداد.
آدماشحسخونواده.
چقدرعوضشدههمهچی...
124156/144788