هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Hhh Hh on ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
سلاام
خوبم
ممنون عزیز
تو خوبی؟=))
خداروشکر ️
مرسی قربونت
خوب بمونی توعم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آقایِ همساده on ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
آره -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهم میاد نه ؟!
از نظر خودم خیلی. (:
ایشالا میرسه اون روز
#تودلی
-
من هنوز وقت نکردم شام بخورم
-
Hhh Hh خدافظ
-
تودلی رو ؛ رو حالت نادیده گرفتن قرار میدم
(منشن ها رو هم بهم نشون نمیده)
پیوی رو باز میذارم. اگه کاری داشتید ؛ اونجا پیام بدید.
موفق بشید=)) -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آوار و بیقراری تو دریم
لکم برا لکم
-
خدایا شکرت=)))
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهنگ هایی ک من گوش میدم فرش رو تبدیل ب ماشین میکنن
-
این پست پاک شده!
-
خوشگلا باید برقصن
تو مغزم پلی شد
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 در | گالری روح نواز🫀 | گفته است:
چه قشنگ🥲
یکی از زیباترین صحنه های المپیک
قبل از اون همه توهین تو فضای مجازی و ...
به دور از حاشیه ها ...
#ایرانی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میرید شمال ویلا و پارتی
و مشروب و این داستانا؟
پس چرا من هر سری
مثل اسکلا فقط صدف جمع میکنم
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 آرمین اگه من زنت بشم یار و همدمت بشم تگه دعوامون بشه منو با چی میزنی؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جونم ب این تحلیل
نمیری زهرا
#تودلی -
Blue28 خاطرات عروسی زنده شدن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گر چنینی، گر چنانی، جانِ مایی جانِ جان
پست 124181 از 147959