هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo هلو بود
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
پرستو بابایی من دیگ چیزی ب تو نمیگم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مادرم می گفت دیشب تو خواب خیلی خندیدی
یه بارم تو خواب از پدرم خواسته بودم که برام جزوه پرینت بگیره
می ترسم یه چیزی بگم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
عههه پس هیچی هیچی 🦥 -
Gharibe Gomnam اوهوم....
-
JuDi
مهم امروز که دیگه خوابیدین قبول نیست -
Hamid.s من علاقم دندونه از طرفی بعید میدونم رتبم بهش برسه حالا تعهدی هم بشه که از شرایطش میترسم طبق چیزایی که تحقیق کردم فکر نکنم بدرد من بخوره تا دیشب اوکی بود ولی یه مصاحبه ۲۰ دقیقه ای رو که دیدم اینقد ازش بد گفت که زد به دلم
آزاد هم که از پس هزینه هاش برنمیایم
پشت موندنم واقعا برام سخته دیگ دیگ نمیخوام بمونم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بلوووووو اشتباهی رو منشن کردم
Blue28 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
سلام جهاد -
@Sally سلام
-
️️️
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من انقدر بیش فعالم که باشگاه دو سانس میمونم ۷ تا ۱۰
-
JuDi
قضیه چیه؟! -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاااااااااااام
پست 143421 از 146385