هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Aqua در23 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua منمممم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Hako در23 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako مرسیی
-
جیغو میزنن
دادو میکشن
یا جیغو میکشن
دادو میزنن -
فکر میکردم برم دانشگاه پنج شنبه جمعه ها میتونم تفریح داشته باشم و آزاد باشم ولی آناناس!
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فکر میکردم برم دانشگاه پنج شنبه جمعه ها میتونم تفریح داشته باشم و آزاد باشم ولی آناناس!
اناناس همون زرشکه؟
-
روزای کاری رو بیشتر از روزای تعطیل دوست دارم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Miss.Joker در23 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker آره
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Blue28 در23 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 حداقل میریم دانشگاه خوش میگذره
-
حداقل میخندیم
-
حداقل کتابخونه بازه
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Miss.Joker در23 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker جیغ میزنن، داد میکشن
-
Miss.Joker جیغ میزنن، داد هم میزنن
-
هر دو صدان
صدا رو میزنن -
Blue28 ️
-
Miss.Joker جیغ میزنن، داد میکشن
والا من میگم
ولی بعضیا میگن داد کشیدن نداریم
فقط داد زدن درسته -
Miss.Joker نه اشتباه میگن
اذانو میدن؟یا اذانو میزنن؟یا اذانو میگن؟
من هر سه تاشو شنیدم -
میدونم اشتباه میگن
زیر بار نمیرن
SepehrAlizadeh -
-
اذانو میدن؟یا اذانو میزنن؟یا اذانو میگن؟
من هر سه تاشو شنیدماصن همه چی درستهه
نباید اینقدر ریز شد
124683/133810