هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فکر میکردم برم دانشگاه پنج شنبه جمعه ها میتونم تفریح داشته باشم و آزاد باشم ولی آناناس!
اناناس همون زرشکه؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روزای کاری رو بیشتر از روزای تعطیل دوست دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker آره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 حداقل میریم دانشگاه خوش میگذره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حداقل میخندیم
-
حداقل کتابخونه بازه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker جیغ میزنن، داد میکشن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker جیغ میزنن، داد هم میزنن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر دو صدان
صدا رو میزنن -
Blue28 ️
-
Miss.Joker جیغ میزنن، داد میکشن
والا من میگم
ولی بعضیا میگن داد کشیدن نداریم
فقط داد زدن درسته -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker نه اشتباه میگن
اذانو میدن؟یا اذانو میزنن؟یا اذانو میگن؟
من هر سه تاشو شنیدم -
میدونم اشتباه میگن
زیر بار نمیرن
SepehrAlizadeh -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اذانو میدن؟یا اذانو میزنن؟یا اذانو میگن؟
من هر سه تاشو شنیدماصن همه چی درستهه
نباید اینقدر ریز شد -
میخوام کلاس چگونه وقت خود را تلف نکنیم بزارم
کارایی که انجام میدم رو میگم تا بقیه انجام ندن -
یکی بیاد برام کلاس چگونه تمرکز کنیم بزاره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua آره..
124687/148045