هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به به
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
حتا اگه بافت اپی تلیالو هم تموم کنم امشب باز دو جلسه از کلاس عقبم🥲🥲🥲🥲
ت.د
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
خسته شدم انقد بافت خوندم🥲
هی میخونی و هی تموم نمیشه🥲ت.د
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
خدایا لطفن کمک کن تا شب هم اپیتلیال تموم شه هم نصف بافت همبندو بخونم🥲️
ت.د
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم برا دانشگاه و بچها تنگ شده🥲
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۲۴ساعتم نمیشه که نرفتم دانشگاه🥲
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخوام تازه تکلیف جلسه پنجم رو بفرستم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانم دکتر منو ببخش
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره یکشنبه این قلمچی کتابای مارو میده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته نباشن واقعن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخجون کتاب
-
کتابای خودم
-
ای کاش منم امروز میرفتم کتابخونهی حرم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی آخه حرم به ما خیلییی دوووره🥲
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچکس نه میبرتم تا اونجا نه میارتم🥲
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جمکران کتابخونه نداره؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم میایه
124799/144386