هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Sally با همون دبیرستانشم مشکل داشتم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من پریشان تر از آنم
که تو زخمم بزنی... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 اینجا من داشتم از یه شخصی عکس میگرفتم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Snapchat-458355670.mp4
تنها فیلتر نرمالی که باهاش فیلم گرفتیم :
بقیه شون مردعنکبوتیه -
فقط فردا رو فرصت دارم باید گوشیو خاموش کنم پرت کنم یه گوشه و تمام تمرکزم رو درسم باشه ولی متاسفانه همه کارام با گوشیه...️.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally عههه آخییی چه ناز
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to razie_ on ۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_ ما هم
-
برم آزمون مشابه تحلیل کنم
فعلا
124883/144389