هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
اتفاقا مطالعه رو تو این ساعت بیشتر از هر وقت دیگه ای دوست دارم=)️ -
AmirBarsam گوزو صفته فحش نیست که
بزار فکرکنم -
JuDi
ناظم بی ادب ندیده بودم که دیدم
یه اسم بگو به بردیا بیاد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
بعضی وقتا یه حرفایی می زنیم اصلا نمی تونم کنترل کنم
تقصیر من نیست تقصیر خودشه خب عه -
AmirBarsam دعواهامو کردم
میگم یاد اون میفتم
مردک گوزو -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی ۷ و نیم بیدارشه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم میاد
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
نهههههه الان وقت کتاب نیست نسترن
وقت خوابه -
JuDi
میگم منو به عنوان حریف تمرینی نبین -
اونا که دست مردونه دادن فهمیدیم چقدر پستن
-
AmirBarsam با تو مشکل ندارم که دیوونه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
من تا الان ده بار میخواستم تودلی لو بدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
JuDi
مشکل داری الان با من؟
کینهای که از اون داری رو سر من خالی نکن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی معلومه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Sweat dream
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بازم فردا باید ۷ و نیم بیدارشم
پست 143741 از 146622