هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@_______ عه سانیا
-
دوستان این بحثا اینجا هیچ سودی نداره و فقط بین خودتون دشمنی شاید ایجاد کنه ...اینا بحثاییه که باید تو شورای عالی امنیت ملی و وزارت کشور به برسی پرداخته بشه که داره برسی هم میشه ...و اقدامات خوبی هم تو دولت جاری صورت گرفت براش ...حالا خواخشا این بحث نا متین رو تمومش کنین..
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm اول با کوثر اشتباهت گرفتم و حالا برام آشنایی^_^
سلام.با کدوم کوثر؟ دو صفر سه؟
سلام .خوبین؟ -
jahad.20 من از شما حس خوبی میگیرم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_______
=)))))))))))ببخشید بابت نظراتم
سعی میکنم کمتر بیام کمتر باعث ناراحتی باشم -
باشه پس
-
@_______
=))))))))))) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD حالا یچیز جالب تر اینه که بابام اینجور مواقع میگه مگه شاهسونی؟بعد یبار پیش یه شاهسونه اینو گفتم گفت عه چه جالب مام اینجور مواقع میگیم مگه ترکیحالا نمی دونم مگه شاهسونام ترک نیستن؟
-
واقعا با خودم میگم غلط بکنم دیگه بیام تو بحث
-
@_______
من متوجه میشم.
مبنای حرفت مشکل داره. -
حالا خوبه گفتم میدونم خود ایرانی ها هم اینطوری کردن
مقاوت سر چیه من نمیدونم -
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
دوستان بخاطر حس دوستی بین خودتونم شده این بند رو رعایت کنین ...در مسائل هم به همه یجوانب نگاه کنین..
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_______
منم پدر ایرانیای رو میشناسم که هممحلهٔ ما بود و دخترشو به خاطر دوست پسر داشتنش کشت و الآنم آزاده چون ولی دمه.
خب؟شما نمیخوای متوجه حرفای من بشی؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD دقیقا جواب بی عقلی رو نمیشه با بی عقلی داد
شعور و شخصیت خودشون رو نشون میدن
#آدم بی عقل زیاده...
-
@_______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_______ چطوریییی
بد نیستم عزیزم تو چطوری؟ چه خبرا🩵
خوبم قربانت
چرا بد نیستی️
بیخبر تو چخبرا -
@_______
منم پدر ایرانیای رو میشناسم که هممحلهٔ ما بود و دخترشو به خاطر دوست پسر داشتنش کشت و الآنم آزاده چون ولی دمه.
خب؟ -
-
-
Zahra.HD اینجوری نظرش تغییر می کرد
پست 143761 از 147403