هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه کوردم که عاشق شدم
توسط زلف های لیلی(معشوق) اسیر شدم -
Alireza Varamanzarreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خب ۵ تا حرف اچ بود منم ۵ تایی نوشتم
-
Hhh Hhreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
Alireza Varamanzar
خانوم هستم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra2020
هعیی
برای من هر روزش قدر یک سال می گذره:( -
Alireza Varamanzarreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خوش خانوم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 عاااااااا دیدی نسترن دیدی
همونی که من گفتم -
بعد تهش چی میگن؟
ت دوست جدید پیدا کردی
اره دیگ از بس من اول پیام دادم حقتونه اینجوری فک کنین شده وظیفه... -
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 بیا نون بیار کباب ببر
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
دیدی منم گفتم ؟
بعد سفید گذاشتم خودت گرفتی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آره
-
Alireza Varamanzarreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh رجب
-
Hhh Hhreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
Alireza Varamanzar
درواقع برعکسه
خیلی از اوقات پیام ها رو میخونم و لایک میکنم
معمولا کمتر حرف میزنم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
پس و دل گریامه یعنی عاشق شدم
مرسییی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
والا دوستای جدیدم معرفتشون صد هیچ شمارو میزنه
رفاقت ب کیفیته نه کمیت... -
Alireza Varamanzarreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh اهان...
-
ای آهنگ اول ناصر رزازی خواندش
که بعد حسین صفامنش خواند
صفامنش آهنگای زیادی عه رزازی خوانده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 دمت گررررررررررممممممم
-
از وضعیت الان واقن راضیم...:)
خوشحالم یکسری حذف کردم
خدا صدبرابر بهترش بهم برگردوند:) -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Matin Mousavi 1 صفامنش چوپونه عه باوتم
12558/136667