هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Alireza Varamanzar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
اصلا میدونی چیه؟
یساره داداشم بازیش داشت
-
ari_14 اصن خفنه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
عع خب بالاخره خواب باعث شد ایده ها پرورش پیدا کنن
اصلا نمی فهمم چرا گیر دادین به این -
ari_14 اصن خفنه
-
Alireza Varamanzarreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
پرستو بابایی
به چی🥲
اهااااااااا به دی ان ای و طراحی
به قول شایع
بابا بهبه
🥲 -
با اینک حالم بده
ولی نبودت راحت تره -
یه نفر داره زیر ابی میره
-
چه شناگر ماهریه
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به چی🥲
اهااااااااا به دی ان ای و طراحیبله
قول شایع
بابا بهبه
🥲ممنونم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
خودت -
Alireza Varamanzarreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
🥲
تمنامنتظرم
وقتتونو نمیگیرم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ن من دارم چرت میزنم ... دو دلم نمیدونم بخوابم یا نه
-
کی؟
اچ اچ اچ اچ اچ
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar خانم اچ اچ
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 بله خانم اچ اچ
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
این چه حرفیه
باشه چشم -
والا نمیشه تشخیص داد پسره دختره
-
Alireza Varamanzar
عه
من که امروز زیادی حرف زدم
این میشه زیرآبی؟!
12521/140967