هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راضیه خیلی صحیت نمیکرد.بیشتر شعر میخوند.شعراشم غمگین بودن همیشه=))
ولی من بیشتر شعراشو نشانک میزدم.
ای کاش حالش خوب شده باشه=) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
اومدن و رفتنت فقط در این حده که جواب احوال پرسی هامو بدی:)
امیدوارم که تونسته باشی با اون شرایطی که آخرین بار بهم گفتی کنار بیای:) -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
اکثر بچها که اخیرن رفتن حالشون خوب نبوده و رفتن
راضیه
مهدیه
نقطه
سلما
و.. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اکثر بچها که اخیرن رفتن حالشون خوب نبوده و رفتن
راضیه
مهدیه
نقطه
و..اوهوم مهدیه هم گفت فضای تودلی اذیتش می کرده:)
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی وای🥲🥲🥲🥲🥲
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
اونوقت من میزان آنلاین بودنم با حال بدم رابطه مستقیم داره
نمی دونم چطوری میرن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Danial.alreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
پرستو بابایی خوبه یا بد
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 چ بر سر دختران انجمن آمده🥲
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Danial.al on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
یعنی چی ؟ -
Danial.alreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی معنی نداشت واضح بودش
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 رفتن واقعی همیشه بدون خدافظیه زهرا.همین که بچها متوجه شن نیستی باز خوبه.منم اگر برم خدافظی نمیکنم.
ولی راضیه باز پروفش گذاشته که خدافظ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Danial.al on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
ادیت زدید ..
نمی دونم ،چون فقط می تونم اینطوری خودمو آروم کنم پس شاید خوبه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مهدیه ازش خبر دارم ..اوکیه
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی +++++
-
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 همیشه اوکی باشه
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Danial.al on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al پیامای آخر سلمارو بخون=)))
واقن حالش خوب نبود هرسری یادش میفتم خیلی نارتحت میشم=)
12802/136527