هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_MILAD_ برای برنامه نویسی قدیمی یا جدید بودنش آموزش واقعاً مهمه؟ چون آموزشی که داره برای ۱۱ سال پیشه...
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینهAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ برای برنامه نویسی قدیمی یا جدید بودنش آموزش واقعاً مهمه؟ چون آموزشی که داره برای ۱۱ سال پیشه...
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینه/: راستش هر چیزی جدیدش بهتره ! چوون نرم افزارا هم تغیییر میکنن حتی یه مدرس هم هرچی میگذره تغییر میکنه تدریسش . ولی حالا اگه هزینه اش مشکل داره و چیز خاصی لازم داری بگو برات میفرستم از یجایی
-
@Venus655
-
یعنی اگه من شبی نتونم تایید کنم دیگه نمیشه؟
-
Akito
آره پولمو ریخت تو کیف پول به خاطر خطا بعدا هی اطلاعات وارد میکنم میریم تا تهش میزنم پرداخت میزنه انصراف
دوباره دوباره دوباره@f-nalist هر روزی که میگذره بیشتر به این جمله پی میبرم که «اینجا ایرانه»
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینه/: راستش هر چیزی جدیدش بهتره ! چوون نرم افزارا هم تغیییر میکنن حتی یه مدرس هم هرچی میگذره تغییر میکنه تدریسش . ولی حالا اگه هزینه اش مشکل داره و چیز خاصی لازم داری بگو برات میفرستم از یجایی
_MILAD_ چشم خیلی خیلی مچکرم ازتون
به مشکل خوردم حتما خبرتون میکنم -
@f-nalist عه این کجا بود؟
برا من قدیمیه ظاهراً -
۴۰ مگ و نفس های آخر
-
هزینه ای هم باید برای تایید سوابق پرداخت کنیم؟ تا یک طور دیگه اقدام کنم با گوشیم نمیشه
-
jahad_121 بنظرم تمدید بشه
فکر نکنم هیچکس اینجا موفق شده باشه تایید کنه... -
@f-nalist
-
عه راستی بچها
یکشنبه ساعت ۱۳ آزمون عملی(شهری) دارم:) -
@f-nalist مچکرم
مربیت آقاست یا خانوم؟ -
بچا الان اونایی که ی بار سوابقو اردیبهشت تایید کردن بازم باید تایید کنن؟
چجوریه کسی میدونه