هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعد میری سراغ فیلمهایی که دیدی با عشقت
میزنی بیرون و میری کلیسا با گریه
میبینی که در کلیسا رو بستند
نگاه میکنی به آسمون و این قطرهس
که میباره رو سرت و دعا میکنی که این تاریکی تموم شده
میگی خستم، یه آه میکشی و کنارش حسرت
میبینی که بارون شدیدتره از قبل -
danial hosseinyreplied to Zahra2020 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
نه من اصن کاری به لرا ندارم.
صرفا خواستم بگم منم متوجه نمیشم -
هعی.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آناناس on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
فکر می کنم این جمله منو لر ها هم می فهمن
کلمه های مشترک زیادی داره -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آناناس on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally اتفاقا داشتم تایپ میکردم چطور میخوای بیدار بشی فردا 🥲...برو برو ...من تازه باید سریالمو ببینم
موفق باشی سارا -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیگه دارم نمیفهمم
Zahra2020 -
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آناناس on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
نچ کوردی
لکی با کوردی فرق می کنه یه جاهایی -
بیرت دکم گیانه
بلام ریگام نیه بو دیتنت -
اینِر پیس
اینِر پیس -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
پرستو بابایی
لکی بود؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی خوا
خوت زانی دی
ارا چه بی ؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ببخشید شما لر بودین ؟
میتونم بگم چ شهری؟! -
وقتی از خواب پرید درمونده بودی
نگاه میکنی خبری نیست درون گوشیت
دست تو جیب کردی و دیدی نمونده پولی
گشنته میری سراغ ته دیگ نون تو دیگ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا واقعا برم بخوابم دیگه
خدافظ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آناناس on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally من خودم خیلی علاقه خاصی ب لری دارم
-
یاد توئیتر افتادم که از این یک دو سه چهارا میزنن =))))))
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
بعد براشونم مهم نیست تو میفهمی یا نه لکی صحبت میکنن
-
اگر جاریک دڵۆپیک باران ماچی کردی اوه بزانه فر میسکی چاوی منه بیری کردی
اگر قطره باران گونه ات را بوسید بدان اشک من است که به یادت ریخته ام
-
حالا که بحثش شد
پست 134561 از 135309