هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیادی ذوق زده شدم🥲
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاااامممممم
-
jahad_121 آهان ممنون.
آره برا منم همینه... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظی مرده بودم ولی سلام
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه هورا اولین لایک به تودلی از آنِ من شد
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا صفحه اول نرسیدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی درود بر شما
-
سلام آیندگان ینی من بعدا اینو ببینم دکتر شدم ؟
-
عمر مام ی روزی اینجوری تموم میشه مث تودلی 5 پس نمازاتونو بخونین
-
آیندگان منو می بینین ؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها شما دیگه برای صحبت با آیندگان خیلی دیر رسیدین متاسفم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
اه همش دو دقیقه بود -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اشکال نداره در عوض زمان حالیان میبینن
-
تخمین تراز سوابق قابل اعتماد سراغ دارین
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _ Reza _ on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ ایول خدایی
من بیشتر از ۵ صفحه نخوندم
81/135099