هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
من همراه اول یک هفته ایش گرفتم
وقتی اچ + هست الاخونه هم باز نمی کنه
4 جی هم می زارنم نمیشه
ولی دیگه امروز ایرانسل گرفتم الان با h+ وارد شدم میاره.خیلی بسته و اینا تا حالا نگرفتم زیاد سر در نمی ارم بیشتر با وای فا بود
برای همین اول اومدم همراه گرفتم نشد
الان با هردود تا حدود 2 هفته دارم
ولی ایرانسل ه فکرکنم تموم شه
1دونه یا 2 تا کلاس دوره هم داخل اسکا روم رو نهایت بتونه پوشش بده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo لطف داری
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قیافه من وقتی آقای عاطفت عضو کانالمون میشه 🥺
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh آره دقیقا
تازه یه کت درب و داغون هم دارن
برا آقایون که تیشرت یا لباسشون مناسب نیست
اون کته رو میدن میگن بپوش
البته عکس احراز هویت واقعا اهمیتی نداره...
ولی خب -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جیییغغغغ
یوهووو -
پرستو بابایی
عه
بسیار عالی
ان شاءالله که افراد خوبِ دیگه هم واردش بشن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
چرا اینقدر کوچیک ؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo از خوش شانسیته
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ اها پس زیاد بزرگ نیست
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
ایشالا -
در حال برزورسانی داره ... آره
-
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی چون بی ادبه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
حالا نمیدونم شاید اون گزینه علاقه به شرکت ندارم رو زده باشه طرف -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
من رو حساب اون یکی جعبه ها داشتم قضاوت می کردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون کته رو میدن میگن بپوش
تصورش️ ...
یاد اون بچه هایی افتادم که کت باباشون رو میپوشن (و اون کت چندین سایز ازشون بزرگ تره ... )البته عکس احراز هویت واقعا اهمیتی نداره...
باز خوبه
12996/134781