هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
گفت میدونم دو روز برگردی اونجا
دوباره انگیزه برای شروع دوباره پیدا میکنی
اون شور و شوق برای رسیدن و خلاص شدن از اونجا
تو دلت پررنگ میشه
دیگه نمیری دنبال کار آسونه -
برای شما اندیکاسیون پرت کردن از پنجره رو دارین
گفتن های استاد🥲 -
برای سلف داخل آزمایشگاه باکتری🤌
-
خدایا شکرت=)))
-
MSina در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون بچهه خودشم با توضیح خودش یاد گرفت
عهه دانشگاه تون مشهده؟
وای منو بکشن هم نمیرم
یدونه رفتم مزخرف ترین بوددد
فکرشو بکن که بگن مثلا بابات بچه دار نمی شده... خیلی دارک تر میشه...ماه پشت ابر نمیمونه اینجوریاس....ای بابا بیخیالش
بزار برسم خونه عکس جزوه رو میدم
این دومین باریه که تو آلاخونه دارم نقل قول میزنم...تاحالا استفاده نکرده بودم...باحالهنههه من بلدمممم...فقط بعضی وقتا گیج میزنم
این که دانشگاه ما کجاست تا مدتها برای تمام علوم پزشکی و حتی وزارت هم سوال بود تازه این ترم مشخص شده که ما دانشجوی کدوم دانشگاهیم(الان ترم پنجیم)...قضیهش اینه که یه کد رشتهای تو دفترچه بود با این عنوان(دانشگاه علوم پزشکی مشهد (محل تحصیل نیشابور))...به ما گفتن ۲ سال اول علوم پایه رو میرین نیشابور، بقیه دورهتونو میاین مشهد...ما هم زدیم و قبول شدیم...دقیقا اولین روزی که رفتیم سر کلاس، یه نفر اومد کلاسمون و بهمون گفت: شما تا آخر ۷ سالتون همینجا هستین و خبری از مشهد نیست🫠
بعد یه اوضاع عجیبی داشتیم...ثبت اینترنتیمون تو سامانه مشهد بود ولی حضوری اومدیم نیشابور...تا ۳ ترم کارنامه و انتخاب واحدمونو تو سامانه مشهد انجام میدادیم...میخواستیم وام دانشجویی بگیریم و خب اینطوریه که به هر دانشگاهی یه سهمیه اختصاص میدن که بده به دانشجوهاش...برای ما مشهد میگفت اینا دانشجوی ما نیستن، نیشابور هم میگفت اینا دانشجوی ما نیستن...هیشکی ما رو گردن نمیگرفت🫠
الان من دوتا شماره دانشجویی دارم، یکی واسه مشهد یکی واسه نیشابور
خیلی وضعیت مسخرهای بود...دانشجو بودیم ولی دانشجوی هیچجاآره اصلا خوب نیستن...برعکس کلی هم بودجه میگیرن واسه اینجور کارا ولی یجوری با مدیریت بیمصرفشون هدرش میدن که کنکوری ۱۰۰هزار اونطوری زمانش هدر نمیده
خیله خب بیا دیگه وارد جزئیاتش نشیم ...خود مبحث به اندازه کافی منشوری و مخروطی و اعشاری هست
عکس جزوهت هم بدی بازم فک نمیکنم چیزی بفهمم... حس میکنم خود مبحث ذاتش نفهمیدنه
ما گیج مون خیلی گیجه
چقدر عجیبببببب
واقعا انگار سر ادم کلا گذاشتن
به ما هم گفتن میرید دانشگاه با یه سری مهدکودکی افتادیم
نههه واس من مراسم مقاله خونی بود انقدرررررررررر چرت بود واقعا چیز خیاری بود
واقعا که رابطه ها و ازدواج ها بوی دست شویی گرفته دیگه مرام و معرفت.... هعی صفر...
نه بزار بدم -
من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم
بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ استالباقی هم حجمی نیست که شبیخونش پیشبینی بشه یا نه جناب سپهری...
-
شماهم آدمی هستید که خودتونو توی ترساتون میندازید ؟!
یا ازش فرار میکنید ؟!
من بشخصه از ترسم فرار کنم بشدت عذاب وجدان میگیرم -
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ما گیج مون خیلی گیجه
چقدر عجیبببببب
واقعا انگار سر ادم کلا گذاشتن
به ما هم گفتن میرید دانشگاه با یه سری مهدکودکی افتادیم
نههه واس من مراسم مقاله خونی بود انقدرررررررررر چرت بود واقعا چیز خیاری بود
واقعا که رابطه ها و ازدواج ها بوی دست شویی گرفته دیگه مرام و معرفت.... هعی صفر...
نه بزار بدمازینا که مثه کارتونا ستاره دور سرش میچرخه؟
دقیقااااا...کلاه گذاشتن اووونم چه کلاه گشادی...دانشگاه تیپ ۳ که تازه دومین ورودی پزشکیشو گرفته بجای تیپ یک اَبَر قوی بزرگ تو پاچمون کردن🫠
به قول شما، با یه تعداد مهدکودکی هم افتادیم تو یه کلاس که نمیشه عوضشون کرد مگه اینکه از عمد همه درساتو بیفتی سال بعد با ترمپایینات برداری
مراسم و کارگاههای دانشگاه که دیگه اَبَر فاجعهس...بازدهی منفی...فقط شواف برای اینکه بگن یکاری داریم میکنیم اون گزارش فعالیتشونو پر کنن🫠🫠هاااا...میگم چند وقته هروقت میرم سرویس یاد کلاس دانش خانواده و نتیجتا ازدواج میفتم...پس دلیلش این بوود
بفرست بفرست
-
امام علی (علیه اسلام) میفرمایند: هنگامی که از چیزی میترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی از خود آن سختتر است.
-
نمی خونم هعیییییی
-
واقعا خیلی خوشحالم که ندیدمت چون ذهنمو مختل میکردی...
-
ولی خواب کافی واقعا خیلی مهمه همه جوره...
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متاسفانه نشد تا آخر ۷ بخونم دیشب
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی دیگه نهایتن تا ساعت ۲ ۳ ظهر تا آخر ۸ میخونم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۴۰۳، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و تمام
-
الان فصل ۶ام🫠
-
۶و۷ کمه حجمش
-
ولی امان از فصل ۸🫠🫠🫠🫠
130796/146837